I don't wanna be the call at 4 in the morning

2011-04-27 ☮ 21:59:00
Igår cyklade jag till skolan för första gången. Det gick jätte snabbt och det va faktiskt jätte skönt! Det ska göras flera gånger. Fast oj hur många konstiga blickar man kan få bara för att man väljer frihet och motion istället för trängsel och lathet... Hur som helst så sitter jag nu hemma och tänkte snart börja plugga lite historia och sen kanske jag borde skriva ett svenskatal, jag menar varför inte lixom. Tänkte även hinna träna och njuta av vädret idag, jag vet jag har fullt upp. Men innan jag gör något annat så måste jag titta på Gossip Girl för det har ju kommit ut nya avsnitt! xoxo

I'm gonna find a shelter were you can't find me

2011-04-26 ☮ 21:59:00
Nu har jag precis vaknat. Eller jag har varit vaken i en timme, vilket är lite konstigt eftersom klockan va då strax efter sju och jag inte börjar förrens elva idag. Onödigt. Tänkte typ lägga mig och sola lite innan skolan och sen ta mig på cykel bort mot domkyrkan för att ha min första lektion på en och en halv vecka.
Igår jobbade jag i några timmar men eftersom det va så lite folk så slutade jag en halvtimme tidigare. Efter det gick vi till Stage Door för att ta en öl och sen tog jag mig hemmåt för att njuta av mig härliga säng, men tydligen så va jag inte lika trött som jag trodde så jag fick inte njuta så länge.

Hello sunshine, it's been a while.

2011-04-25 ☮ 21:58:00
Jag hänger i solen första dagen på kreta.
I mina coola TURKOSA solglasögon!

When I get older I will be stronger

2011-04-24 ☮ 21:58:00
Nu är jag hemma igen och har faktiskt varit det sedan i fredags. Har dock varit ganska upptagen och har därför inte skrivit...
Kreta var hur härligt som helst och så småning om ska jag försöka få upp lite bilder också. Jag och Maria gjorde det man bör: Solade, Badade och åt god mat, väldigt god mat. Sen va vi ju så klart och ute en del och träffade den roligaste dansken någonsin, haha! Det var inte en jätte stor by men över förväntningarna. Och det är ju så billigt överallt. Sen hängde vi också i "storstaden" den näst största staden på ön men det finns ju bara en halv milijon människor på kreta så städerna blir ju inte så stora i alla fall.
Sen jag kom hem har jag hunnit gå på 13års kalas, träffat Jonathan, firat Påsk och jobbat. Bra gjort ändå, eller hur?
Lite sent men ändå, GLAD PÅSK!

We'll be one step closer to never have to see each other again

2011-04-07 ☮ 21:57:00

Idag har jag varit i skolan nästan hela dagen, men jag tog en liten paus för att springa till NK och klippa mig. Det blev bra men det känns väldigt kort...Fast mitt hår växer ju så det knakar så de kommer nog vara lika långt igen ganska snart. Efter skolan åkte vi till bikbok för det va 50 procent rea men jag hittade väl inget speciellt utan det blev ett svart blomspänne. Men jag ville ju verkligen köpa kläder så jag gick till weekday och köpte ett par svarta jeansshorts. Nu ska jag tagga för ikväll blir det Sticky.

Starting to change our youth

2011-04-05 ☮ 21:56:00
Miami Beach 2010
Efter en sån här kall dag så längtar jag verkligen tillbaka till denna varma stad med palmer och annat lyx. Den har i alla fall varit en dag fylld av massa smått och gott. Jag har kanske inte gjort allt jag borde men det jag gjort är allt från att sjunga Stabat Mater i en katolsk kyrka inne i stan till att vara på väg till Halta Lotta's krog för att prata hemlisar med Hanna! Just nu känner jag bara för att sova hela veckan men jag orkar inte ens gå upp för trappan för att lägga mig. Haha sjukt att man kan vara sååå trött. Aja efter detta inlägget blir det sägen nästa annars kommerjag att sova hela veckan, om de är möjligt.
God Natt!

Up and down the boulevard

2011-04-05 ☮ 21:56:00
Idag har varit en mycket flummig dag från min sida. Jag började med att gå upp ungefär halv sju för att upptäcka att jag inte började förrens klockan 11. Då gick jag och la mig igen och sov så länge att jag nästan missade min första lektion. Sen kämpade jag mig igenom skoldagen, som slutade med en av de konstigaste körlektionerna jag varit med om, för att sedan åka till mammas jobb och skicka ett mejl till Liseberg. Sen tog jag bilen av mamma eftersom det regnade och åkte hem vilket ledde till en trevlig pratstund med Agnes.
Nu måte jag plugga historia. kul.

Wasabi - Sushi & Bistro

2011-04-02 ☮ 21:55:00
Nu har jag precis kommit hem från ett antal timmar inne i stan. Jag började dagen med att klockan 9.00 befinna mig i skolan för att skriva matte prov. Det gick väl sådär och eftersom jag inte hade så mycket att göra efteråt så gick jag till hm och köpte en bikini. En enkel svart bikini som jag ska ha på mig när jag solar på kreta! När jag va klar så gick jag och mötte upp mamma och vi gick och små shoppade lite innan det va dags att träffa syster för att äta lunch. Hennes humör va väl inte på topp men efter ett par sushi bitar inne på Wasabi så hade vi det mysigt.
Jag lyckades utöver bikinin få med mig Biolages shampo och balsam och en fin thomas sabo berlock hem. Sen köpte vi även en fin stor rosa ros. Jag har alltid gillat rosor!


This used to be a fun house, now it's full of evil clowns.

2011-04-01 ☮ 21:53:00

Just nu borde jag sitta djupt försjunken i min matte bok och miniräknaren i högsta hugg. Så är det inte riktigt. Istället har jag gjort om desginen och webfönstershoppat lite. Hittade bland annat ett par snygga jeans på miss sixty, men när gör jag inte det? Det finns helt enkelt alldeles för mycket som är bra mycket roligare än att räkna på ekvationer och skriva x^2 över hela pappret.

Anledningen till denna plugghysteri är att jag ska upp i ottan imorgon för att åka in till skolan och ha lördagsskrivning. Can't wait! Det som är lite sorgligt är att så fort jag är klar med de provet så måste jag skynda mig hem och börja plugga historia eftersom jag har ett sådant prov nästa vecka...Rolig helg eller hur.

RSS 2.0