I'm alone, I fell empty. I'm torn apart inside.

2011-07-14 ☮ 22:03:00
Broken beautiful
Idag är det dags att pallra sig till jobbet igen. Har ju ioförsig bara umgåtts med Lisebergare på mina lediga dagar, förutom igår när jag träffade Maria men då gick vi till Liseberg och hängde vid Taube så jag är ganska mobbad faktiskt. haha nej men de ska bli kul att jobba tycker jag. Jag kan ju lyssna på han trollkareln på scenen och tänka på hur sjukt de e att jag och Maria tittade på de igår, innan vi gick in i kaninbutiken för att sedan promenera vidare till Kaninhuset. Ja, vi är fullkomligt normala. Sen spelade jag in ett sjukt roligt klipp på Maria, de kan ju vara...KUL. Nu måste jag gå och göra så att jag ser mänsklig ut. haha X

As long as I can't see it in your eyes

2011-07-13 ☮ 22:03:00
RIP Bertil, 1926-2011
Idag har jag köpt ett moleskine block så att jag kan skriva ner mina tankar och funderingar. Va på tiden om man säger så, måste ju bevara hur jag känner.
Är ledig idag också och jag började dagen med en härlig frukost hemma hos Hanna med temat Engelskt. Förra gången va de Amerikanskt och nu tänker vi temat Fresh till nästa gång. Så härligt att bara hänga lite på morgonkvisten trots att det är lite svårt att gå upp vid åtta när man kommit hem 03.00. Men de e ju bara att gilla läget som vanligt, eller hur?
Nu ska jag väl laga lite lasange för det låter ju gott och jag måste ju äta någon gång under dagen, men sen blir det väl städning av mitt lilla rum som gäller. KUL.
What can you possible know about breaking down that I don't?

I need your hand

2011-07-12 ☮ 22:02:00
Imagine you're far away, searching for the words to say.

RSS 2.0