We've got a lot to learn from each other

2011-05-24 ☮ 22:01:00
Idag är en sådan där konstig dag då man är glad fast vill tycka synd om sig själv. Jag tror det har med värdet att göra. Ena stunden är solen framme och andra stunden spöregnar det. Jag sitter i alla fall i soffan och tittar på förhäxad och dricker chaitea. mums! Snart ska jag bege mig uppåt till mitt rum för att göra det fint. Kan behövas med tanke på hur det ser ut för tillfället. Så snart jag är klar med det så är det dags för mig att läsa på lite i min religions bok. Sista provet är på torsdag och det skulle vara super om jag fick bra på det. Rolig eftermiddag det här kommer bli.

Keep me alive, keep me alone

2011-05-21 ☮ 22:01:00
Lite sån här känner jag mig just nu

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, eller för typ en och en halv timme sen. Det har varit en flummig dag i alla fall för mig. Vi har inte haft så mkt att göra och har typ storstädat hela stället. Sen tog det typ 40 minuter för mig att ta mig till omklädningsrummet efter att jag hade slutat. Ikväll skulle jag kunna dra ut, skulle kunna åka till Jonathans kompis eller typ hänga med päron + deras kompisar men jag vet faktiskt inte riktigt om jag pallar något alls...Tittar i alla fall just nu på Förhäxad för att få ett litet avbrott i vardagen :)

The wonders of it all, the wonder that I made

2011-05-21 ☮ 22:00:00
I'm back! haha jag har varit stessad, inget roligt har hänt i mitt liv, jag har inte orkat skriva och jag har helt enkelt inte haft nåot att skriva om. Egentligen så har jag inget att skriva om nu heller men jag hittade en fin bild och då tänkte jag att jag kan ju alltid improvisera något. Igår skulle jag på Veronica Maggio men de va så mycket fjortisar i publiken så jag orkade bara med tre låtar sen chillade jag lite med Ylvas med kompisar innan jag åkte till Linné och träffade Maria, Emma och Josefine! Gött liv! Nu måste jag städa så att jag hinner jobba! Ciao

RSS 2.0