It hurts my pride to tell you how I feel

2011-10-31 ☮ 15:45:04
Okej, sa idag hander det! haha eller egentligen hande det for nagra dagar sen men men. Hur som helst, denna gangen far jag ju kora har i staterna och eftersom det bara at jag som inte jobbar eller gar i skolan pa dagarna sa passar det ju alldeles utmarkt. Idag ska jag rulla till Jordan Creek Mall och shoppa loss lite. Jag maste ju ioforsig planera sapas sa att jag kan hamta Diane nar hon ar klar for dagen eftersom det ar hennes bil jag kommer ha men det ska bli skont att kanna att jag kan ta mig runt utan att jag maste bli skjutsad hela tiden. Haromdagen sa provkorde jag lite pa vagen hem och det va sjukt kul men oj sa mycket lattare det ar att kora automatvaxlad bil! Det att lixom bara att gasa och bromsa!
Jag har det i alla fall jatte bra och det kanns som att jag har manga dagar kvar samtidigt som jag inte vet hur jag ska hinna med allt, vilket antagligen betyder att jag har precis ratt antal dagar kvar!
Nu ska jag gora mig iordning for dagen! <3

I'm addicted to the danger of the touch

2011-10-28 ☮ 16:57:47
Nu ar jag har! Jag har ju inte med mig min dator sa jag saknar ju vissa bokstaver. Maybe I should write in English? haha nej, jag haller mig till svenska. Resa igar gick bra aven efter att jag lamnat pappa och satt mig pa flyget mot Chicago. Dom fick ioforsig ropa ut min namn eftersom dom tydligen ville ha alla pa plats tjugofem minuter innan planet skulle ga. Lite overdrivet kan man tycka men de far ga. Sen pa planet gav dom mig en san dar "jag ska inte morda presidenten"-lapp for lite sa nar jag kom till O'hare fick jag prata med massa olika tullmanniskor och ga till massa olika kontrollbas. Men eftersom jag ser sa snall och ofarlig ut sa var det ju inga problem och jag kunde glatt flyga vidare for att Des Moines bli uppmott av min gamla familj.
Det ar sjukt hur trevliga amerikanare ar. Pa langflyget satt jag bredvid en amerikans man som pratade om hur manga studenter av olika slag han skulle pa till varen. Och sen pa flyget till Des Moines satt jag bredvid en kille som var undrade vilket sprak jag laste pa och sen helt plotsligt satt vi och pratade om Kina och Egypten. Sjukt kul faktiskt och tiden gick mycket fortare pa sa satt.
Idag ska jag inte gora nagot speciellt utan mest ta det lungt och komma in i ratt tidszon. Jag har sovit cirka elva timmar sa det borde ga bra men eftersom Dave och Diane jobbar idag sa hanger jag lite sjalv till dom kommer hem i eftermiddag.
<3

I am going away for awhile, but i'll be back

2011-10-27 ☮ 10:14:56

Sitter i Loungen på Frankfurts flygplats nu, i väntan på att jag får gå på nästa plan som kommer ta mig till Chicago. Det är så härligt att flyga med pappa för han har guld kort på SAS så vi kan ju sitta i lounger(?) överallt. Tyvärr så ska han ju till andra sida jorden nu så i Chicago får jag roa mig på annat sätt. Fast jag kommer ju behöva tulla och checka in på nytt å så, det kommer nog gå alldeles utmärkt att fördriva tiden där. I värsta fall få jag väll shoppa eller nåt!


Ready for take off

2011-10-27 ☮ 06:58:02

Nu sitter jag på Landvetter för att om en halv timme ta planet till Des Moines! :)


We can still be strong

2011-10-26 ☮ 16:40:37


Just nu! Sitter jag i Scandinavium och lyssnar lite på Måns Zelmerlöw. Jag och några till ska ju vara bakgrunds kör till honom idag på Star for life konserten. The Real group står och väntar på att gå upp på scenen och den afrikanska gruppen starchoir som jag skulle göra vad som helst för att få bli maskot till har precis gått för att vila lite. Dom är så sköna, så mycket energi och så fort de finns någon slags musik så dansar de för fullt, och det ser inte konstigt ut. När jag gör sånt så ser det konstigt ut! Varför är inte jag afrikan? Hur som helst så blir man så glad av dom att jag skulle vilja hänga med dom hela tiden, haha :)


You can't take back what we never had

2011-10-26 ☮ 12:00:46

Min sista dag i Sverige innan jag far till drömmarnas land. Idag har jag hunnit städa, hänga med Julia, sprungit och börjat packa på riktigt. Nu sitter jag på spårvagnen på väg till skolan för att ha lite musikal innan vi drar till Scandinavium för att hänga med Måns Zelmerlöw och The Real group. Klockan 7:35 imorgon bitti kommer jag sitta på ett plan som är ready for take off på landvetter och om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara rejält trött, haha. Jag längtar ihjäl mig, så kul ska det bli!


Watch me wave it all goodbye

2011-10-25 ☮ 09:56:50

Undra om någon fatta min felstavning igår för att de skulle passa min "grova" dialekt. Fick nämligen en kommentar i helgen om att det VERKLIGEN hörs att jag är från Göteborg, haha. Sitter hur som helst på spårvagnen på väg till skolis nu. Är lite sen men faktiskt bara några få minuter och det räknas ju inte! I eftermiddag väntar obestämt häng med bra människor och det ska bli kul, men Hanna du kommer vara saknad, och sen Friskis om jag hinner annars blir det spring i naturen. Måste packa också! Oj vad jag har att göra...


Trouble he will find you no matter where you go

2011-10-24 ☮ 23:47:29
Trött. Har varit på språng hela dagen. Fast det har ju ioförsig för det mästa varit kul. Skolan var kanske så där men sen åkte jag till mormor och hade en mysig pratstund, fick chokande besked som inte va så kul, och sen åkte jag till kören. Idag var det övning i kyrkan och det låter sjukt mycket bättre där så det var riktigt roligt! Nu ligger jag och myser framför Greys anatomy. Eftersom Jonathan fortfarande är i USA så myser jag men min rosa gris som han gav mig istället, inte alls samma sak men i alla fall bättre än inget alls. För övrigt kan jag inte vänta till jag också befinner mig i staterna, i kära Iowa. Åh så kul det ska bli!

If I got with you, would it be the same

2011-10-23 ☮ 20:07:20
Det doftar äpplepaj i hela huset! Nu råkar jag ju inte vara så sugen på äpplepaj men det luktar mumsigt. Antar att jag ska sitta och dricka te eller något med mamma och pappa sen men efter det blir det en låång dusch efter denna hektiska helgen.
Här kommer en liten snabb genomgång.
Fredag:
Kör, Konsert, Hanna, Läxor, Räkor
Lördag:
Träna, Vänta på väska, Städa, Middag, Malin, Utgång
Söndag:
Städa/Packa, Frida, Träna, Middag, Te?
Visst verkar det som att jag har ett extremt upptaget liv! Haha. Som man kan se har jag haft en alldeles underbar helg. Middagen med föräldrarna var super trevlig och att den följdes upp utav Malin var verkligen pricken över iet. Har ju inte träffats på jätte länge, typ sen när My skulle åka, så det var kul att ses och det hoppas verkligen att vi gör till en vana.
En annan sak som var helt otroligt roligt var att jag råka se att Frida befann sig i Göteborg och då skrev jag snabbt till henne men antog att hon skulle vara busybusy girl, men hon hade en lucka idag och vips så satt vi på Espresso House och snackade skit. Nu ska jag packa inför amerikaT, som mormor alltid säger <3

This is what I get for wishful thinking

2011-10-22 ☮ 13:18:47
När jag inte har något bättre för mig.
Nu sitter jag hemma och väntar på att pappas väska ska komma hit. Skulle vara toppen om den gjorde det snart eftersom jag ska till Friskis men den verkar ha hämnat väldigt fel för den skulle varit här för över en halvtimme sedan. Typiskt att den ska försvinna just när pappa inte själv kan vänta på den! Hur som helst så är det i alla fall en bra anledning för mig att sitta hemma och inte göra något speciellt, vilket jag är mycket bra på men inte hinner göra särskilt ofta. Ska nog faktiskt titta lite på om det är något som behöver inhandlas på flygplatsen nu när jag ska ut ch resa.
Föresten så fattar jag inte varför blogg.se ibland envisas med att centrera allt även om jag trycker "Till Vänster" flera gånger. Dagens mysterium.
Följ min blogg med Bloglovin

You're the only image of my mind, I miss you

2011-10-21 ☮ 20:55:18

I just realized that there's tomorrow

2011-10-21 ☮ 20:48:25
Kom på idag att jag snart ska till landet där dessa underbart mysiga tröjor kommer från. Dom är ju så fina och jag vill bara ha dom allihop men som många vet så är ju svart en liten favvofärg hos mig så därför är de dessa som jag focuserar på för tillfället. Hoppas verkligen att de finns i Iowa. Annars kanske jag kan ge pengar till Jonathan så kan han köpa en i New York. Det vill säga om sjuklingen hamnar på bättringsvägen snart, och Lovisa och Elin vet att OM, OM är bra!
Skolan idag bestod av konsert och sen blev det fikus i Vasa med Hankey Pankey. Kommer ju inte träffa henne på år och dar nu så det var mysigt, eller haha det hade de ju varit i alla fall. Sen skulle hon slita på Danilo så jag åkte hem för att ställa in mig på en myskväll med mor, far och massa räkor.
Träffade förresten en annan finfin vän idag. Emma. Har inte träffat henne sen hon kom hem från Paris så det va kul även om det ända vi han med var en välkommen hem kram.
<3

Wipe that dirty smile off

2011-10-20 ☮ 22:43:54
Igår var jag riktigt tappad. Jag gick och träna på dagen och sen efter jag hade varit hos min kära mormor så tänkte jag "Men, jag har ju träningskläder med mig!" och gick till gymmet och tränade lite till. Blev väl inte så fruktansvärt mycket ändå men jag sprang nog ändå drygt en och en halv timme på bandet. Det sjuka va bara att jag inte fatta något tills jag tog upp handduken och den va fuktig...så typiskt mig.
Idag for jag till Frölunda för att träna indoor walking med Lokatt. Bra pass, bra pass, men innan dess hade jag hunnit fika med Julia och haft en värdeful pratstund med Hanna som jag träffade vid tåget från Nypan. Ska träffa henne imon igen och et blir sista gången innan hon och Emi blir riktiga roomies för sen ska hon tillbaka till den lilla stad hon kommer ifrån och måla om ett bord och innan hon hinner till Götet så har jag flygit över till andra sidan jordklotet.
Nu ska jag sätta på någon bra film och somna till den! God natt <3

I wear a halo when you look at me

2011-10-17 ☮ 22:46:20
I never promised you a ray of light,
I never promised there'd be sunshine everyday,
I give you everything I have, the good, the bad.
Why do you put me on a pedestal,
I'm so up high that I can't see the ground below,
So help me down you've got it wrong,
I don't belong there.

I always said that I would make mistakes,
I'm only human, and that’s my saving grace,
I fall as hard as I try, So don't be blinded.
See me as I really am, I have flaws and sometimes I even sin,
so pull me from that pedestal,
I don't belong there.

I've had it with this place for now

2011-10-17 ☮ 10:54:10

Ibland önskar jag att jag bara kunde köpa en biljett som tog mig utanför Göteborg och bara starta ett nytt liv utan att behöva tänka tillbaka. Typ skaffa ett jobb och bara leva livet. Kanske inte kan bli det jag vill då och jag kommer definitivt inte nå mina mål men jag skulle få en annan vardag. Dagens kloka ord, nu måste jag lyssna lite på min lektion för då blir Hanna stolt!


Do you wanna run away together?

2011-10-16 ☮ 22:20:33
Nu sitter jag i mitt kök och rehabbar lite efter helgen i Nypan. Sjukt härligt roligt men oj vad död jag är idag! Älskar att åka iväg på helg utflykter så och Nypan föll mig i smaken. Räknade ut på vägen hem att jag sovit ca 10 timmar de tre senaste dygnen och jag sover vanligtvis 10 timmar per natt så att jag gäspar då och då är nog helt på sin sida. Galet bara att jag gick upp så tidigt imorse med tanke på hur trött jag var. Vaknade typ halv åtta eller något utav Maggans väckarklocka och sen kunde jag inte somna (tack vare Emi<3) så jag gick upp och gick på promenad. Va rätt gött så jag promenarde i två timmar. När jag väl kom tillbaka till la casa hade fortfarande ingen vaknat, eller Anton va vaken men jag tyckte han borde sova, så jag började plugga och oj vad jag ångrar att jag inte bara la mig i en fotölj och jobbade lite på min skönhetssömn! haha Ska i alla fall göra det nu!
Tack för en finfin helg <3

When I leave

2011-10-15 ☮ 09:51:37

Nu sitter vi på tåget mot Nypan, Hannas älskade hemstad! Jag befann mig på centralen så tidigt som klockan åtta imorse för att komma först i kön till epresso house, dock var det någon tyken jävel som hann före. Blev lite sur eftersom jag var trött efter gårdagen som började med skola och avslutades med middag och spel hos Oskar. (Däremellan träffade jag även en alldeles underbar rödtott <3). Förutom att Emilie blivit pikad av konduktören och Anton hällt kaffe över sig så har Hanna ett nytt sätt att skaffa pojkvän: bara att läsa på baksidan av tidningen Kupé och leta upp den där någon som gillar lugna låtar och filmer har lämnat sitt nummer... Haha <3


Good luck to you!

2011-10-13 ☮ 20:10:49
Nu är jag duktig!

I thougth that things would get better with time

2011-10-13 ☮ 14:06:55
Jag orkar inte mer. Jag vaknar inte utav väckarklockan, och när jag väl vaknar orkar jag inte röra mig trots att jag sovit väldigt mycket längre än vad jag brukar. Igår orkade jag inte laga mat så jag åt upp systers toffifee istället (köper en ny till dej) och de betyder att jag borde gå ut och springa men jag orkar verkligen inte. Känner inte för att vara träffa någon eftersom det skulle betyda att jag var tvungen att låtsas att allt är som vanligt eftersom jag inte orkar få frågan "Hur är det?"
Fattar inte vad det är som händer. Har kännt mig konstig i några veckor nu men för tillfället orkar jag ingenting. Det är nästan som att jag stegvis behandlat mig själv fel och nu helt plötsligt klarar inte min kropp mer... Fryser gör jag också, hur mycket som helst förutom ibland då jag blir galet varm men det går snabbt tillbaka till att frysa igen.
Kan det inte bara gå över så att allt blir som vanligt igen?

I have to let go of your hand

2011-10-11 ☮ 13:18:55
Mellan oss finns nu en hel värld
Du tror att det funkar
Du vägrar förstå

RSS 2.0