Everybody just had a good time

2012-04-23 ☮ 23:02:22

Jag låter denna bilden sammanfatta helgen så länge i väntan på flera bilder. Tycker lixom att den visar att alla hade sidor man inte sett innan och nu träder de fram! Situationen i denna bilden är följande. Rikard har på sig en go australiensk dansgalen mans solglasögon som han blivit riktigt bra buddie med under kvällen. Detta var utan tvekan en av de roligaste fredagskvällarna på länge. Jag har med andra ord haft den jätte bra! På fredagen blev det god italiensk middag följt av dans och shottar i massor (i alla för Josefines del!). Efter att ha kommit hem i soluppgången var det bara dags att gå upp, äta frukost och pallra sig ner till ströget! Det blev lite go shopping och sen en udda lunch innan vi gick tillbaka till hotellet för att förbereda oss för kvällens festligheter. Dessa bestod av middag på jensens tätt följt av ölspel på torst samt dans på en Australensk bar. På söndagen var alla rätt döda och alla fokuserade på hemresan, själv hoppade jag på första bästa tåg för att komma hem så fort som möjligt!

So I put hands up, they are playing my song

2012-04-20 ☮ 17:47:13
Denna skylt följer vi!

Turn the music up in here

2012-04-20 ☮ 17:18:43


Jag älskar rosor, verkligen älskar rosor! Jag har varit lite borta... but NO not anymore. Sitter för tillfället på bussen på väg till huvudstaden i landet som för länge sedan hade skåne imon sina gränser. Jag pratar om KÖPENHAMN! Ska hänga där i helgen med alla mina galna klassisar. Känner redan nu efter tre timmar att jag töttnat på dom... SKOJJA! Det kommer bli awesome! Synd bara att vi glömde Ida i Helsingborg...Hur som helst, ikväll vet man inte riktigt vad som händer men jag har hört att en idé är kareokebar! Åh, T A G G A ! Imorgon är planen att vi ska äta middag i alla fall, tänk så gott! Nu dör datan...Heeeej då!

I've got a way to get us out of here

2012-04-12 ☮ 11:02:50


Körkort? Ja? Nej? Jag har haft körtkort i drygt ett år nu och jag kan lätt säga att det är något av de bästa jag skaffat mig i hela mitt liv. Även om jag inte kör varje dag eller tar bilen över allt så är det hur skönt som helst att veta att möjligheten finns där, samtidigt som det är praktiskt eftersom att man kan hjäpa till och hämta folk (tex päronen), lättare att åka till kompisar och pojk-/flickvännen, inte lika jobbigt att ta sig hem efter träningen o.s.v. Men hur bär man sig åt för att skaffa körkort? Man måste ju både övningsköra och plugga teori. Hur man pluggar teori är kanske inte så svårt, man måste helt enkelt skaffa de böcker man bör utgå ifrån, men när det gäller övningskörning så finns det en hel del man måste tänka på. Jag hade turen att min stora syster gått igenom hela processen tre år tidigare men om man nu inte har det så kan det vara skönt att kunde vända sig till något/någon som förklara hur allt ska gå till väga. Något som en guide inom övningskörning. Där finns all information om hur man går till väga när man ska övningsköra. Kika in en sväng och sen kommer ni ha allting klart för er!
reklam

Before we start the day dear

2012-04-03 ☮ 09:28:07
weheartit.com

Jag hatar vekligen att gå up på morgonen. Väckarklockan är typ min värsta fiende, den bara ringer och ringer och sluta inte förrän jag vaknat tillräckligt mycket att jag kan stänga av den. På tisdagar ringer den ioförsig inte lika tidigt men de är lika jobbigt i alla fall. Det absolut jobbigaste med att gå upp på veckodagarna är att man har en lång skoldag framför sig. Idag är det Natur, Svenska, Pykologi och Matte på schemat. K U L . . . Aja nu måste jag hur som helst springa iväg till skolan så att dagen tar slut snabbt och jag kan gå och lägga mig igen. Annika <3 Sleep

RSS 2.0