If I could make the world as strange as I see it

2012-07-15 ☮ 12:06:12

Games, Games, Games, Games, Games. Tänk om vi hade jobbat i dom tröjorna på Liseberg... Det är väldigt bra att vi inte gör det! Efter att ha sovit x antal timmar mitt på dagen igår så åkte jag hem till My för att ha filmkväll. Vi skulle möts vid hemmakväll för att hyra film och köpa godis men eftersom jag är världens segaste människa så hade dom hunnit stänga när vi kom dit. Därför fick vi istället äta upp Godiset som redan fanns hos My och välja en film på hennes dator. Det blev filmen Adventureland! Så tur att det blev så för den filmen var ju hur bra som helst, T U M M E N  U P P ! Detta var ju en film med Kristen Stewart och jag är i vanliga fall inte alls ett fan av henne men i denna filmen var hos faktiskt bra och Jag rekommenderar alla att se den! En väldigt mysig film helt enkelt.

A heartbeat to keep her warm

2012-07-14 ☮ 11:55:48

Människor. Jag är ju skiträdd för att sova ensam hemma, i andra hus eller lägenheter går det bra men inte i det huset som jag själv bor i. Det har ju att göra med att jag varit med om två inbrott i detta huset och då är det jag som kommit hem båda gångerna men fortfarande, de är så sjukt frustrerande att de ska påverka så mycket att man inte ens vågar sova då man är ensam. Tack för att ni förstört mitt hem för mig. En annan härlig typ av person är de som jag stötte på igår på jobbet som gjorde mig så sjukt arg att jag till slut bara började gråta för att jag inte orkade med dom mer. Jag är helt stabil... Helst av allt hade jag ju velat skrika gästen rätt i ansiktet!

You know I don't care to much

2012-07-10 ☮ 23:44:59


Idag bestämde jag mig för att börja se allt positivt! Så härligt! Man bli helt enkelt mycket gladare av att se allt på ett positivt sätt. Det var idag på lunchen som jag började denna underbara resa och jag tror faktiskt att de smittade av sig lite på mina kära kollegor, de eller så tycker dom bara att jag har gått och blivit konstigare... Jag jobbar ganska mycket nu för tiden vilket gör att jag inte hinner träffa några andra kompisar (ochnärjaggördepratarjagbarajobb) T R E V L I G T   L I X O M! En annan sak som jag märkt när jag jobbar är att jag typ aldrig har något vettigt att säga nu för tiden så nu tar vi igen lite sömn på det!

RSS 2.0