These streets will make you feel brand new

2012-06-30 ☮ 11:50:03
Top TopShop . Shorts Ksubi . Skor Jeffrey Campbell . Väska Rebecca Minkoff
Solglasögon Rayban . Örhängen Cezanne . Klocka Citizen

Just keep me where the light is

2012-06-29 ☮ 00:03:50

Jo men ja, V Ä L D I G T sant! Min telefon är ju sedan några dagar tillbaka stulen och jag skojar inte, kändes som att mitt liv var över. Kanske lite överdramtiskt men ALLT finns ju i den telefonen! Som tur är fixar ju tydligen försäkringsbolaget det mesta, så snart har jag nog en ny fin telefon att leka med! Just nu är jag på jobbet, hänger med jobbarkompisar eller sover för att orka upp till jobbet nästa dag. Underbart! Helt ärligt så är det faktiskt kul men ganska så slitsamt... Imon ska jag i alla fall försöka sola lite innan jobbet så de känns som att jag hinner njuta av vädret också.

Only when we want is not a compromise

2012-06-25 ☮ 12:28:50

Har precis vaknat efter att ha sovit 14 timmar. Sjukt konstigt att jag sovit så länge men fortfarande än trött när jag vaknar... Är ledig dag nummer tre idag och äntligen känns de bra att vara ledig eftersom det är sol ute idag, L Y C K A ! Söndagen spenderades mestadels hemma, städade lite och tog det lungt, för att sedan på kvällen åka hem till My som hade lagat middag till mig. Jätte trevligt, och jätte gott! Gårdagen var jag hemma en liten stund men jag hade bestämt mig för att ta en promenad och eftersom jag tydligen är sjukt envis så lät jag inte ens vädret stoppa mig utan jag tog en timmes promenad hem till mormor i spöregn, sällan man blir så lycklig över att komma innanför dörrarna. Men de var det värt för jag fick möjligheten att spendera några timma med mormor! Idag ska jag antagligen träffa Jonathan en stund och sen blir det öl på kvällen, om jag nog förstod Mys samtal rätt...

No one else can feel it for you

2012-06-08 ☮ 07:52:37

Efter alldeles för många år är jag nu klar med skolan! STUDENTEN (5 JUNI) var utan tvekan en av de bästa dagarna i mitt liv. Känns ganska overkligt faktiskt, har svårt att beskriva känslan och dagen för de va så mycket att jag knappt vet allt som hänt, typ... Det som var bäst under dagen var nog, känslan när man sprang ut, när man stod utanför och pratade med nära och kära och FLAKET! Studenten = en väldigt lycklig Annika! Eftersom jag inte har skrivit på länge så har de även hänt lite annat sen sist, Jag har varit på bal! Så kul var det, vi var ju ute på Marstrand och det var ju som en dröm! Alla var så fina och vi kunde inte fått en finare bakgrund till alla våra balbilder. De kan hända att de dyker upp bilder från denna underbara afton sen. Sen har jag börjat jobba lite mer, eller de var tanken men tydligen så går det magsjuka i familjen så jag får inte jobba, trots att jag mår better then ever! Blev hemskickad från jobbet igår eftersom de var rädda för att jag skulle smitta andra och jag får heller inte jobba idag... Eftersom jag är ledig idag kan jag vara lite spontan och ska därför börja denna dagen men frulle i My's nya lya, M U M S !

RSS 2.0