Gonna shout it from the mountaintops

2012-03-31 ☮ 12:26:21

Jag är helt överfull av känslor! Det har jag min fina klass att tacka för. MUSIKALEN! Från i tisdags fram tills igår kväll har vi i princip bott på varandra och idag är man ju lite lätt schleten men såå roligt vi haft och så bäst de blev. Alla är ju bara så duktiga. Ska jag vara helt ärlig så saknar jag dom redan... och alla fina studer bakom scenen, en favorit är ju självklart när Joel inte gick på scenen så Wilmer fick köra x antal armhävningar haha. Lycka på hela veckan <3 Vad händer nu lixom? Sjuk känsla att något som vi jobbat med så länge tog slut så fort... Men nu har vi ju ioförsig jätte fina minnen!

So why are we talking to each other again?

2012-03-19 ☮ 23:01:17

Denna här måndagen har varit längre än alla andra måndagar. Började dagen med att bli väckt av min kära mamma långt innan jag egentligen behövde gå upp (började ju inte förrens kvart i tio...) så jag hade lååång tid på mig på morgonen. Men självklart lyckades jag ändå inte åka i tid vilket ledde till att jag blev sen första lektionen. Precis som alla andra måndagar var det lektion på lektion utan pause imellan, och när dagen var slut vid fyra tiden var det bara att springa till Katolska kyrkan för att sjunga på mässan. När jag kom hem var klockan så mycket som kvart i nio och det var först då jag hade tid att få i mig lite mat! M U M S! Kvällen spenderades sedan med min mattebok! <3

Once you've had a taste of perfection

2012-03-18 ☮ 00:19:06
Hur kan man göra annat än att älska Alexander McQueen?

Keep your eyes on the prize

2012-03-17 ☮ 17:34:06

Visst verkar detta kul att prova på någon gång? Detta är bingo! Jag har nydligen upptäckt att det inte bara är kasino som går att spela online utan det gör tydligen bingo också. Inte för att jag någonsin själv har provat på att spela bingo eftersom jag inte direkt är känd för att ha tur i spel men nu när jag hittat bingosidan kanske det är dags att prova, Kan ju inte bli bekvämare än bingo på internet! På bingosidan kan man hitta bingospel i alla former och vissa av dem erbjuder till och med lite gratis spelpengar så att man kan prova sig fram tills man hittar det som passar än bäst. OCH inte nog med det utan bingosidan hjälper till att hitta spelen, på sidan finner man även spelregler, ordlista för bingovärlden, historia bakom bingo och mycket mycket mer. Det minsta man kan göra är ju att i alla fall kika in på sidan!

reklam


Keep telling myself that you are right for me

2012-03-15 ☮ 16:19:33
å, glass!

Men den går ju inte ner? Jobbigt läge... Känner mig lite halft död och vill bara äta upp min glass, probelmet är bara att jag kan inte. I - l a n d s p r o b l e m. Får prova med att stoppa in den i frysen och äta upp den vid ett senare tillfälle. Längtar tills dess, och till all glass jag ska äta i sommar! Fram tills idag har ju vädret i alla fall låtsas vara inspirerat av sommaren men idag bestämde de sig visst för att gå tillbaka till de gråa och kalla. Sjukt Bad Idea, tycker i alla fall jag... Men allt med denna dagen är ju inte dåligt eftersom min syster kommer hem, eller hon kommer i alla fall till Göteborg. Man får ju ta vad man får! <3

Just because I was here!

2012-03-11 ☮ 15:54:44
Jag känner mig alldeles bubblig! Det är sol ute, det är varmare, jag har träffat My och igår fick jag träffa massvis av underbart folk! Ska precis sätta igång med storstädning av mitt rum då jag kommit på att jag verkligen inte hittar någonting i garderob och lådor. Tänk på allt roligt jag kommer hitta! Annars kommer resterande delar av denna dag bestå av plugg, plugg och massa plugg. Har två prov som väntar nästa vecka och tyvärr så flyger inte faktan in i huvud automatiskt, även om det hade gjort hela våren ganska mycket roligare. Men det är väl bara att stå ut, är ju trots allt bara 85 dagar kvar till Dagen med stort D! YEY!

And I say this with love

2012-03-05 ☮ 22:16:59

Thanks for making me a fighter

2012-03-02 ☮ 19:31:29
Ja, jag har snygga vänner och ja, dom hänger på peacock.

Jag har varit lite borta ett tag, men nu är jag tillbaka. Det är den vackra skolan som tar all min tid, flyttade lixom in där en liten stund. SÅ SKÖNT ATT VARA HEMMA IGEN! Hela förra helgen hängde jag med min nya bästis, projektarbetet, på måndagen var det dags för 100-dagars fest och på tisdagen var det häng bland scenkläder och lunch och tyger på IKEA. Tisdag, Onsdag och Torsdag tillbringades i skolan med block och böcker med undantag för torsdag för då var det middag hos Josefine tillsammas med henne, Julia och Sofia, SÅ MYSIGT!!! Och sist men inte minst så har jag denna eftermiddagen tagit hand om min sjuka mamma, bråkat med tanter på ica och städat lite, låtsas vara den vuxna i huset lixom. Är ganska bra på det om jag får säga det själv!

RSS 2.0