You correct me when I'm looking wrong

2012-05-11 ☮ 06:21:25
Egoboost så här på morgonen.

Efter att ha legat död i flera dagar, planerar jag att gå till skolan idag. Åkte in till doktorn igårkväll och fick medicin som gjorde att jag nu kan andas lite lättare så T U M M E N  U P P! Nu har jag bara ett litet problem: Jag kan verkligen inte somna om! Har sovit konstant i mer än tre dygn så man kan ju inte precis säga att jag har sömnbrist men idag vaknade jag på tok för tidigt och jag kan som sagt inte somna om. 05:00! Så lite var klockan när min kropp tyckte det var hög tid att vakna och då behöver jag egentligen inte vakna före sju idag... Kan man inte klaga på de ena får man klaga på det andra, eller hur? Haha, Aja det ska faktiskt bli ganska gött att komma tillbaka och träffa lite folk och dessutom kunde de ju varit så att jag började ännu senare idag! Jag har helt enkelt turen på min sida. Go fredag på er i alla fall!

I miss you, like when you where mine

2012-05-09 ☮ 19:22:30

Jag har alltid tänkt att man inte kan tröttna på sin säng och att man inte kan tröttna på att sova. Detta har jag nu fått bevisat för mig är möjligt. Efter att ha legat i min säng och sovit i ungefär två dygn, med vissa korta uppehåll, så har jag nu upptäckt att de inte är lika trevligt som jag hade tänkt mig. Ganska tråkigt faktiskt när man vaknar till då och då med ca fem minuters energi som man lägger på saker man kan göra från sängen (t.ex. instagram) bara för att sedan somna direkt igen utan att egentligen ens veta om det är morgon eller kväll. Så till alla som vill bosätta sig i sin säng, inte lika härligt som det verkar. Själv planerar jag i alla fall att vara på benen igen så fort som möjligt så att jag kan få tillbaka den där längtan efter sängen som jag alltid haft innan.

Won't you come and spend a little time?

2012-05-09 ☮ 18:04:04


Solglasögon Dries van Noten . T-shirt Diesel . Mörkblå Shorts Esprit
Ljusblå Shorts True Religion . Vit Bustier Miss Selfridge
Svart Bustier Rare London . Svarta Sandaletter Giambattista Valli
Orange Sandalett Madison Harding . Sneakers Converse

Cause a clear sky just wouldn't feel right

2012-05-01 ☮ 20:20:20

Allt är så jävla underbart! Eller inte. Först var jag förskyld VÄLDIGT LÄNGE, sen åkte jag på öroninflammation och precis när jag var färdig med penicillin mot de så fick jag en allergisk reaktion mor gud vet vad. De rullar i min värld helt enkelt. Gött ändå att läkarna skirver ut medicin i massor till mig, knaprade precis i mig 16 små piller. Löser alla problem. Tänker typ att de kanske är dags att lyssna på mami och ta hand om mig lite, haha. Hade för övrigt en väldigt trevlig konsert förra veckan. Det var STEVIE WONDER som var i farten och inte nog med det, Bohuslän Big Band var med och spelade också, Hur bra som helst! Synd bara att nu har jag gjort min sista konsert på LM. (fastganskasköntockså) <3

RSS 2.0