I love you enough to let you go

2012-09-25 ☮ 15:45:00

Så då var man hemma igen. Igår agerade jag taxi åt pappa och hans jobb lite innan jag åkte hem för att träffa Bettan. Som jag saknat henne! Och hon tror att hon kan åka till Afrika i  T V Å månader, yeah right. Nej men de är ju kul när det går bra för andra... Helt ärligt så tycker jag att det ska bli jätte kul för henne att åka iväg men jag hade ju gärna velat att hon var kvar här samtidigt. så tycker jag faktiskt att hon kan göra, för min skull. Tur att jag har mysan (och självklart alla andra goa troll). Pratade lite med henne förut, hon har ju dragit till Stockholm men bara några dagar för ska ju vi och Bea åka till Kroatien! Så sjukt taggade är vi. Men de e ju helt rätt för det ska ju bli så skönt med lite mer semester, trvis nämligen bättre när de är varmt till skillnad från alla andra människor. Fast just nu tycker jag också att det är ganska skönt att bara inte vara i Göteborg, att vara borta lite från verkligheten. Tänkte faktiskt åka ner till Skåne lite efter kroatien så jag ser verkligen till att inte vara här mer än jag måste. Tycker nästan synd om mig själv för att jag varit här hela sommaren, nästan.

You go back to her and I go back to black

2012-09-24 ☮ 12:25:00

Igår var jag i Asien en timme, bara för att fika lite. Där satt jag och vinkade till eurpoa på ett litet mysigt cafe vid vattnet. Ganska roligt hur tydlig gränsen är även om man fortfarande bifinner sig i samma stad. Eller inte men det var i alla fall roligt att vara lite i asien. Nu sitter jag och papa i loungen på flygplatsen här i Istanbul. Vi var väldigt tidiga hit idag med tankte på att när vi kom till Landvetter va vi så sena att gaten hade stängt. Tidsoptimister? Haha N E J  D Å. Ska faktiskt bli väldigt tråkigt att åka hem. Hade gärna stannat för jag trivdes väldigt bra här. Fattar inte vad någon säger, hittar inte, och ser inte ut att passa in för fem öre men jag trivs ändå! Kanske just därför..? Nu måste vi i alla fall snart gå till gaten!

You give me nothing but still you're in my way

2012-09-21 ☮ 23:02:00
Resturangerna under Galatabron I Istanbul

Har det ganska
dåligt. Haha neeej! Har det faktiskt rätt gött. Igår landade vi i Istanbul för att hänga här i några dagar och jag ska inte klaga! Efter en väldigt lång taxifärd, skojar inte, så kunde vi glatt ta på oss sommarkläder för att sedan ta oss ner till centrum och äta gott och titta på Istanbul på natten. Väldigt fin stad faktiskt. Dock är man ju tydligen en vandrande sevärdighet här... Har nu, efter ett dygn, blivit fotograferad med tre främmande människor endast på grund av mitt "exotiska" utseede. Man tycker ju ändå att dom borde vara vana vid blondiner i en av väldens största städer (typ iaf) vid de här laget. Men nog om de. Igår va vi som sagt nere i stan men idag skulle Papi jobba så jag tog en väldigt lung förmiddag. Jag gick och simmade lite, tog ett bubbelbad, gjorde iordning mig jätte länge, för att sedan utforska delar av stadens shoppingutbud på egen hand. Hann inte med så jätte mycket eftersom bilen från hotellet till middagen gick tidigare än jag hade trott, men under den tid jag hade lyckades jag iaf skaffa mig två nya tröjor, en "kavaj", ny rouge plus att jag han ta dricka kaffe och hitta massa affärer som ska få bli en del av morgondagens äventyr.

Föresten så kom Louise på något som jag numera lever efter. "Det man inte minns, de har inte hänt." 

Never one without the other, we made a pact.

2012-09-19 ☮ 00:30:00

Hela den här jävla dagen har ju varit emot mig. Fattar verkligen inte hur folk kan vara så sjukt dumma i huvudet och oklara som fan. Och, som om jag inte redan hade tillräckligt att tänka på, så såg jag att min nya jacka var sönder så jag var tvungen att pallra mig in till stan och fightas med alla idoiter som inte vet hur man tar ena benet framför de andra och flyttar på sig. Jag älskar också folk som vänder allt jag säger emot mig. Helt underbart faktiskt, sluta lyssa och bara anta... ändra gärna på de man sagt också så blir det extra bra. Skulle så gärna vilja byta skor med dom så att de ser va fan de e dom håller på med. Fick redan på att jag inte alls är allergisk mot penicillin. Det var ju bra. Problemet är bara att jag nu inte vet vad de e som jag inte kan andas av och dom glömde visst att berätta det för mig. Kul när jag ligger där på akuten. Nej. Jag är inte alls bitter på livet just nu.

When all those shadows almost killed your light

2012-09-11 ☮ 11:30:00


Fafan va dåligt jag mådde igår. Tror helt seriöst att jag aldrig varit så bakis i hela mitt liv förut. Bra där. Vi tyckte nämligen, efter några öl, att spritluckan var en bra ide i söndags och det är något jag ångrade starkt igår. Sen kan man ju festa utan tequliarace men de varkar inte jag och Louise ha fattat. Igår blev helt enkelt en dag då jag hängde på Julias soffa och rörde inte en fena. L Y C K A D  D A G. Fast vi tittade ju faktiskt på en film som ingen av oss hade sett och jag tror starkt att de e min nya favoritfilm, Magic Mike. Haha kanske bara jag och bettan som förstår varför. Men helt seriöst, värt att se den filmen! Idag tänkte jag faktiskt att jag skulle göra i alla fall något vettigt... Typ börja med att träna, sen söka jobb men känner jag mig rätt så vet jag inte hur mycket jag kommer få gjort av allt som jag tänker att jag ska göra.

You never look at me like I'm a liability

2012-09-07 ☮ 12:17:21

När kroppen ska ut och springa men hjärnan inte är så pepp på att följa med. Ungefär sådan har min morgon varit. Först gick jag upp för att äta lite frulle. Jag har ju kommit in i världens bästa frukost rutin, först sätter jag igång och kokar ett ägg och medan de kokar så äter jag frukt och keso samt dricker juice och kaffe. När jag ätit upp brukar ägget vara precis lagom kokt och jag kan då äta det också. Det ända som inte är på topp i min frukost rutin är att jag även dricker Oboy men det är ju så gott så jag kan brar inte låta bli... Hur som helst, efter denna underbara frukost var tanken att jag skulle ta mig ut och springa men jag var lite för trött och det tog ca två timmar för mig att mot min vilja ta på mig träningskläderna och gå ut för att springa. Blåste gjorde det också vilket inte gjorde saken bättre. Bitter tjej... Nu är det ju i alla fall gjort! En annan sak som jag gjort är att jag äntligen skrivit klart mitt cv och personliga brev. Här ska det sökas jobb! Det har ju bara tagit typ hela sommaren så tyckte ändå det var dags nu.

You can't always get what you want

2012-09-06 ☮ 21:43:00

TÄNK ATT JAG SNART KANSKE TILL OCH MED FÖRSTÅR VAD DE BETYDER! Gissar att la vie est une aventure betyder typ livet är ett äventyr eller något men snart så vet jag dessutom om det är sant! Jag anmälde mig nämligen precis till en franska kurs. Jag och My har ju pratat om att bege oss till Paris så småningom och då har jag hört att det är bra att kunna lite franska. Läste ju spanska i skolan så det blir något helt nytt för mig! Kursen börjar på onsdag och tro de eller ej men jag tycker faktiskt att det ska bli kul att plugga lite smått. En annan sak som jag ser fram emot är after work ölen men My imon. Hon verkar inte helt övertydag om att det kommer hända men jag håller i alla fall tummarna för jag tror faktiskt att vi behöver det! Sjukt egentligen att det är så jag umgås med mina kollegor utan för jobbet. Vi dricker öl! 

When you out of breath, have nothing left to give

2012-09-05 ☮ 23:24:00
 
Vad hände? Varför uppdatera så mycket? Answer: Jag försöker jobba på mitt cv och man kan väl säga att jag inte är jätte motiverad... Det går verkligen inte bra men jag vill ha pengar, alltså behöver jag ett jobb. För att få ett jobb behöver jag ett cv och det skriver sig inte självt. Ungefär de slutsatser som jag dragit under de senaste timmarna då jag försökt få ordning på mitt liv. Tidigare idag var jag ju hos Julia men jag har även hunnit med lite pärlande hos Ung Cancer. Dom hade fått in otroligt många beställningar på armband och dessa behövde göras. Så kul att få chansen att hjälpa till med något som går till något så bra.
 
När det var dags att gå därifrån hoppade jag på vagnen till stan för att köpa nya träningsbyxor. Har ju bestämt mig för att börja träna mer ordentligt igen eftersom jag nu har tid och det är det enda som kan få mig distaherad från de vardagliga livet. Funkar faktiskt nu också, och med de nya byxorna gick det ännu bättre. Antagligen så är det bara så att jag inbillar mig att det ska vara så men det spelar ingen roll för det funkar ju i alla fall. Konstigt egentligen hur jag inte verkar ha några problem med att skriva idag men jag inte lyckas skriva en enda rad på mitt cv...

I told you how you hurt me but you don't care

2012-09-05 ☮ 23:12:00
 
Now I'm crying and deserted
But you don't care
 
Don't tell me this is love
You're immune to all my pain
I need you to tell me this is love
 But you don't care

Ever since you knew your power
You made me cry
 
You see these tears falling down to my ears
I swear you like when I'm in pain
I try to tell you all my fears
You still don't care 

Maybe if you care enough
I wouldn't have to care so much
You used to be so in love
Now you don't care no moreYou are like the sister destiny forgot to give me

2012-09-05 ☮ 22:39:00

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens bästa Julias födelsedag. Detta ledde såklart till att jag gick upp i ottan för att åka hem till henne och gratta henne. Elleer? Nja, jag var väl hemma hos Julia vid ungefär elva idag eftersom jag är sämst på att planera. Men glad blev hon i alla fall! Sjukt att tänka på att vi har kännt varandra sedan vi var tolv men vi vet verkligen allt om varandra och det finns nog ingen som läser av mig så bra som Julia. Och Alla minnen. Det finns nog ingen som jag har delar så många olika minnen med, true storyJag har sån tur som har henne, trots att hon nu är gammal och gaggig. Haha nej då, fast hon sa faktiskt redan igår att hon tyckte hon kunde se en liten rynka krypa fram... Men vi vilket fall som helst, GRATTIS JULIA, You know that I love you! <3

I wanna begin but I don't know how

2012-09-04 ☮ 18:36:58

Att ha tålamod är verkligen inte min grej. Jag hatar att lägga allt i någon annans händer och bara vänta på svar från denna personen. Att inte veta när man får svar och vad svaret kommer vara. När man bara väntar kan man inte sluta tänka på det och man kan heller inte gå vidare. L I V E T  L E K E R... Hur som helst. I lördags fick jag snacka mig ur en situation med en vakt för att inte bli polisanmäld, sånt kan man ju till exempel göra medan man väntar. Haha. Gamle Bettan blir ju ännu äldre imon så i lördags var det den första av många utekvällar för att fira detta. Kvällen började med några glas rött vin för mycket och slutade för min del men ett nattpromenad i majorna och för Julias del med en efterfest till klockan sju på morgonen. Roligt samtal vi hade när jag var hemma hos henne för att hämta mina saker vid elva på morgonen och hon antagligen fortfarande var full... haha, bra kväll!

RSS 2.0