How can things be better left unsaid?

2013-04-19 ☮ 12:16:58
 
Som man kan se på bilden så har jag hängt lite med mormor idag. Väldigt trevligt faktikst, titta lite på staket och så. Kan hända dock att de inte var idag, har lite svårt att hålla koll på dagarna. De är ingen ordning på allting. Men de va mysigt i vilket fall. Hon ska snart flytta så idag har hon försökt få mig att ta med mig allt från elvispar till bokhyllor. Bra är hon, min mormor. 
 
Idag fick jag även ett lite irriterande sms från min chef. Just nu när jag har bestämt mig för att flytta ut och allt så skriver hon att hon inte har schema lagt mig mer än en dag under hela maj utan hon tänkte ringa om jag behövdes. Tur att jag jobbar lite på Liseberg men har man sagt att man kan stanna en månad till efter att man blivit ombedd att göra det, och sen inte på några tider är inte ok. Speciellt inte eftersom jag hade kunnat jobba så mycket mer på Liseberg. Arg. Jag tänkte ju flytta ja. Eller i alla fall nu över sommaren. Får väl se vart jag hamnar och hur det kommer bli men just nu lutar det åt Linné. Dåligt läge, jag vet men vad ska man göra lixom...

He's proud to have her close

2013-04-16 ☮ 08:41:18
Sitter hemma hos My. I hennes fina, nya lägenhet. Jag gillar att vara här. Snart ska jag dock gå härifrån för jag måste ju göra något utan dagen också.. My är redan ute och power walkar men jag va lite för sömnig för att följa med. Istället ska jag strax iväg till ungdomsmottagningen och tänkte faktiskt efter det vara lite duktigt och gå och träna jag med. Har ju faktiskt blivit sjukt bra på de där men att sova ordentligt så jag tänkte att det var dags att ta tag i de andra pusselbitarna, typ att träna och äta sånt som inte är choklad. Är ju gott men ojoj vad man behöver "vanlig" mat också. 
 
Igår var det RUS-utbildning på Liseberg. Sjukt roligt men vissa människor har ju några skruvar lösa. Säg inte till polisen som står och föreläser för dig att de han säger inte stämmer, han är ju där för att lära ut så att du kan rätta dig från de du gjort och göra rätt i fortsättningen. Jag tror faktiskt inte att någon alkohollag kommer skrivas om bara för att du brukar göra på ett annat sätt. Stackars föreläsarna som typ blev utskällda för att dom kan hur det ska vara, bra där. Nu kom My hem så nu ska jag vara social, måste typ gå nu med!!!

Sometimes the truth won't make you happy

2013-04-11 ☮ 14:03:52

Hallå fina syster på bild. I helgen åkte jag och familjen upp till Stockholm för att fira Farmors födelsedag. De blev middag med kusinerna på lördagen och på söndagen var det öppet hus för släkt och vänner. För att underhålla oss själva hade jag och syster lite bonding-time, därav kortet. Dock hade Ylva lite svårt att hålla stilla huvudet så de tog ett jävla tag innan vi lyckades med en bild där båda ser ok ut. Men de e inte de enda som har hänt. För några dagar sedan fick jag ett samtal från Liseberg för dom ville erbjuda mig att bli arbetsledare. Sjukt. Jag känner mig inte beredd alls men det ska bli så roligt! Och jag hoppas att man lär sig de man behöver på vägen. Hur som helst så är jag GLAD. Nd Tat iz de moust importent ting. Tjao.

Everything's good until it goes bad

2013-04-04 ☮ 12:50:00
Tanken var att jag idag skulle hoppa upp ur sängen och glatt ta mig till gymmet, träna, åka hem, laga mat och sen åka till jobbet men här ligger jag och har inte ens rört mig ur sängen. Migrän. Hemskt att vakna upp med för känslan är att man bara vill somna om tills det går över men man mår så dåligt att man inte kan sova. Har ju mediciner men eftersom jag ska jobba sen så kan jag inte ta dom starka för då lär jag inte komma dit. Sjukt tråkigt är det också. Bajs dag. Tittar lite på Californication men de e så sjukt mycket ljud hela tiden, musik och prat och grejer. Annars är ju taket väldigt roligt att titta på. Nu ska jag fortsätta med att enbart tycka synd om mig själv. Föresten har ju Fia ett underbart ordförråd. Fick lära mig ett nytt igår, Bitchacho. Guld.

With every move my whole world shakes

2013-04-03 ☮ 22:30:00
Innebandyhanna.
 
Idag är en sjukt bra dag faktiskt. Vaknade med tuppen och var helt ovillig att gå upp men mycket till val fanns inte då lille bilen skulle in till verkstaden. Eftersom de enda jag visste var att den skulle lämnas där så gjorde jag ett gott intryck på bilsnubbarna när jag varken visste vad felet var, vem skulle laga den eller vad regnummret va. Trotts dessa motgångar lyckades jag lämna in den och knallade iväg mot bussen hem mot sängen igen. Väl hemma skulle jag sova EN timma för att sedan gå upp och fortsätta med dagen men så blev de icke, efter drygt två goa timmar vaknade jag av Hannas pigga röst och nyvaken kröp jag upp och gjorde mig iordning för våran Sushidate på hennes nya balkong. Efter att ha valt fel vagn och åkt för långt kom jag äntligen fram och fick se hennes fina nya lägenhet. På väg in till stan efter denna utsökta måltid såg vi bussen som idag körde rätt in i träden på Drottningtorget, sjukt (liten detalj som egentligen inte alls var en befintlig del av dagen). Fick även träffa min finaste rödtott Sofia och vi gick på en mysig promenad för att sedan slå oss ner på Espresso House en liten stund. Dessutom har jag varit på jätte bra humör hela dagen och hela Göteborg luktar sommar! AJ LAJK.

RSS 2.0