One day you care, you're so unfair

2013-08-28 ☮ 15:53:02
 
 
Att gå på Way Out West samtigt som man jobbar kan vara roligt, men ack så slitsamt. Men ändå lätt värt de nu när jag tänker på det. Nu när jag kommit tillbaka till att vara mig själv igen är det nästa project som måste sättas igång. Jag ska flytta ut ur den fina lägenheten jag bott i under sommaren då hon som har förstahandskontrakten ska flytta tillbaka. Vill verkligen inte flytta men måste ju säga att jag förstår att man vill bo här om man har en lägenhet. Men nu måste jag ju flyttstäda och allt. Mamma och Pappa va här och hjälpte mig härom dagen men de finns fortfarande att göra. Täntke sätta igång lite med de nu faktiskt tror jag. #peppad.

Say something, or burn your heart

2013-08-26 ☮ 23:17:00
 
Jag har ju tydligen börjat skolan nu. Tekniskt Basår på Chalmers. Gäller ju att gå i föräldrarnas fotspår så att jag till slut kan bli precis som dom. Älskar dom men vill faktiskt inte bli kemist. I skolan är det mycket matte. Visste typ inte att de fanns så mycket matte att lära sig. Men de blir nog bra, man ska ju faktiskt inte klaga när man bara gått i skolan en vecka. Dessutom ville jag ju börja lugga så jag kan ju inte klaga, och det går ju båtar till skolan.
 
Idag har varit en bakis dag. Jag låg på riktigt och sov, mådde dåligt, kollade Modern Family och åt Jelly Beans i vågor hemma hos Noah tills klockan va fyra och vi var hungriga, inte orkade laga mat, och därför åkte till stan. När vi ätit och myst nere vid hamnen träffade jag Hanna som nu sitter i min soffa med "Whiskey" och chips och godis. En helt vanlig måndags kväll helt enkelt. Idag stod Hitch högst på filmlistan så en bra film med snygg skådis får man också njuta av. Laddar mentalt inför morgonens lektion klockan 8.00...
 

I fell heavy in to your arms

2013-08-04 ☮ 21:36:34
 
Suddigt. Allt är väldigt suddig. Hela helgen har varit sådan. Migrän. När man går runt och måste anstänga sig till hundra för att över huvudtaget lyckas gå rakt, de e fest. Sån dag har jag haft. Typ en otroligt jobbig bakfylla utan att man druckit någon alkohol, rättvist. Nä men om jag skulle sluta klaga, efter några timmar på jobbet idag fick jag faktiskt gå hem trots att jag skulle varit kvar till stängning. Och mamma kom och hämta mig och körde hem mig. Lyxigt värre. Nu ska jag fortsätta med att ligga i min säng och stirra i taket.
 

RSS 2.0