I'm just gonna dance all night

2013-02-28 ☮ 22:52:00
 
Hallå solen och häääj Elin. Träffade den goingen igår över lite lunch på Soho, ute i SOLEN. Sjukt trevligt faktiskt, har ju inte träffat henne på så otroligt länge (tyckte inte hej på Excet riktigt räknades). De blev en massa tjöt, och på riktigt så var det antagligen den godaste salladen jag ätit på mycket länge. Kan ju inte säga att det var jätte varmt att sitta ute just nu men i lä i solen så är det faktiskt ganska gött, och nu kan jag ju säga att jag har invigt uteservingingarna för i år. Att få göra de tillsammans med en som Bimbobrallan är ju inte heller helt fel. Rekomenderat!

I know I'm far from perfect

2013-02-26 ☮ 10:58:21

Jag satsar ju på att bli lite mer fit nu inför framtiden och så. Inte så att jag tränar inför beach 2013, alldeles för kort tid kvar för att jag skulle lyckas, utan istället tänker jag framåt 2016 eller kanske kanske året innan. Eftersom jag inte kan gymma än så måste jag ju lära mig det innan jag kan satsa fullt ut så jag ser det som min anledning. Tycker i och för sig på riktigt att det är roligt att träna så det är ju i alla fall ett plus. Det svåra tycker jag är vad man ska äta och så. Vill ju kunna unna sig ibland, typ en dag i veckan kanske men sen är de vissa som säger att tex nötter är bra medan andra säger att de inte är det. Är ju med på att sallad är bra men man inte kan leva bara på det och så, inte helt stupido, men alla säger så olika... Jag kör ju lite på det att man får ju äta det man tycker om, äta lagom och försöka att dra ner på kolhydrater och äta mer protein, se till att få i sig nyttigt fett istället för onyttiga fetter. Tror nog ändå att de funkar bäst så! Och sen bara äta sånt man tycker är gott för det är så sjukt onödigt att proppa i sig sånt man ändå inte gillar. Typ lakrits.I won't let you love me until you really try

2013-02-25 ☮ 22:16:00
 
Jag är så sjukt duktig. Och självgod tydligen. Började dagen med att åka till ungdomsmottagingen för att sedan träffa Charlotte som jag inte träffat på år och dar. Efter det bar det av till gymmet med Fia och som vi tränade. Eller egentligen inte. Vi körde lite PW sen typ fyra olika maskiner men vi kom på under tiden som vi höll på att vi kan ju verkligen inte gymma. Lite smått efterblivet att inte komma på det innan man börjar men nu har vi ju i alla fall. Jag tyckte ju ändå att jag borde träna så jag körde ett step pass efter gymmet vilket va sjukt roligt faktiskt. Sen har jag inte gjort något mer så jag antar att jag inte varit så duktig som jag sjäv tyckte. 
 

If you don't want to se my face again

2013-02-25 ☮ 01:38:00

Hej, jag är en glad tjej på fem vårar. Varmkorv. Så kan man sammanfatta denna helgen på jobbet. Simba har varit inne och jobbat igen. Gött snack blir det. Bilden beskriver också fint hur vi kom fram till att Vera va den som var mest samlad av oss trots att hon va den enda som hade jobbat i tolv timmar medan vi två hade jobbat ungefär hälften. Bra dag ändå och vi skyller på för mycket sömn. 
 
Annars är allt bra. LIte trött ba. Butt tatz wat mäjx mi asome. Kan ha lite att göra med mitt schema de senaste dagarna... I torsdags va det PM på jobbet på dagen, as kul, sen blev de lite bowling, lite sticky, lite babar, lite alkohol. Sen va de fredag. Lite jobb, lite Hanna, lite Matilda, lite Picasso, lite Noba, lite Excet. Kebabhouse. Lördag var tanken bara jobb men de blev lite jobb, lite hem, lite andra lång, lite Neff, lite taxihemsåfortsommöjligt, massa sömn. Sov på riktigt till klockan två och precis när jag rest mig upp ringer Anna från Danilo och frågar om jag kan komma tidigare varpå jag inte vill erkänna att jag sovit så länge så jag säger "jag sitter här, tänkte kanske äta lite men ska bara byta om så kommer jag" Ren jälva lögn från nyvaken tjej, check! Men de blev en kaos lunchkaka på det och en massa socker hela dagen. Sen har jag pratat kropssideal med Markus. Bra dag. And I know that he spells it with a C and not with a K but it's more fun this way. 

I never was smart with love

2013-02-23 ☮ 11:51:00


My asylum is in your arms

2013-02-23 ☮ 11:46:30

Hatar känslan av att veta att jag snart måste röra på mig, gå upp ur sängen, göra mig i ordning och sen åka till jobbet. Har det ganska gött här i bäddasoffan hos Hanna, jag stannar gärna här. Igår var det utgång för restaurang skeppet som gällde och eftersom jag inte har några andra vänner så hängde jag med dom. Sorglig är jag, jag vet. Nej men efter jobbet blev det hallonmojito på Picasso innan de va dags att möta upp folket för att sedan så småningom bege oss mot excet. Eftersom jag inte kände att kö va min grej så fixade jag lite snyggt in oss via vipkön, vilket ingen litade på att jag skulle lyckas med men just let me do my magic. Väl inne började jag med att hälla en shot över hela mig, väldigt begåvat sen blev det massa dans innan de va dags att äta maaat. Jag älskar kebabhous.


Still dying with every step I take

2013-02-19 ☮ 15:42:00
Torra konversationer kan ju på riktigt vara det jobbigaste som finns. Antingen så bryr man sig och skaffar då någon form utav relation eller så skiter man i det helt. Att fråga hur mår du någon gång då och då gör ju faktiskt ingen skillnad eftersom man ändå inte kommer svara ärligt på en fråga som kommer från någon man knappt har kontakt med utan då är svaret alltid bra. Jag skulle i alla fall inte gå in på detalj om vad jag tycker är jobbigt just nu med någon jag inte anser att jag har en sån relation till och svara man inte bra när någon hör av sig på det sättet måste man ju nästan förklara sig lite. Menar verkligen inte att det inte kan vara bra utan mer att oavsett hur det är så svara man att det är just bra. Sen är det ju såklart lite annorlunda om man träffar en gammal bekant eller så eftersom det då kan verka lite oartigt och drygt att inte fråga hur personen mår, men då är det ju oftast ganska oväntat och det är ju inte så att man står bakom ett hörn och väntar på att personen i fråga ska gå förbi så man kan springa fram och fråga hur hen mår. Det är just de här med folk som faktiskt tänker ut att nu ska jag höra av mig och kolla hur det är, gör det men sen inte anstränger sig vidare utan ville helt enkelt bara kolla läget, snällt visst men det visar ju inte direkt att man bryr sig på riktigt utan känns mer som något man gör för att man borde.
 
Lite som en på jobbet sa "Jag frågar hur folk mår för jag vill faktiskt på riktigt veta hur alla mår, men det finns så många som bara frågar för själva frågans skull.". Jag förstår verkligen vad hon menar för jag tror knappast att alla som frågar hur man mår lyssnar noga på vad man svarar och det finns nog många som hör av sig och kolla läget bara för att lätta på sitt samvete och inte för att ta redan på hur man egentligen mår. Menar ju verkligen inte att folk ska sluta bry sig om varandra, men att ställa en fråga som man inte ens vill lyssna på svaret till känns i alla fall i min värld som sjukt onödigt, både för den som frågar och för den som svarar.

Now we have nowhere to go but up

2013-02-18 ☮ 23:48:00
 

Hallå svettig och allmänt ofräsch tjej, trevligt att träffa dig. Efter en väldigt lååång helg så har jag nu faktiskt haft en bra dag och varit riktigt duktig. Eller i alla fall lite, i mina egna ögon. Jag skulle i och för sig ha städat, vilket jag inte gjort, men jag har läst mycket om ett sunt liv och de var verkligen på tiden för så som jag levt hittills är knappast sunt. Har nu hittat massa trevliga tips framför allt ett recept på en as go dryck med te och bär och grejer. MUMS! Sen har jag tränat också. Blev hämtad av Fia för att äta sushi innan gymmet, genomtänkt, men hur som helst så skulle vi käka lite och sen sola innan träningen. Väl på gymmet träffade vi Fias mamma som tyckte vi skulle gå på jympa intensiv. Så där stod vi, en timme tidigare än vad vi tänkt oss. Dock var det inte håll vi drabbades av under passet utan de va på riktigt helt vidrigt jobbigt. Trodde på riktigt att jag skulle svimma där och då. Fias ord "vi provar igen om en månad och ser om det blivit något skillnad". Jag tänker dock att vi kanske ska prova med en annan tränade kanske, för att få tillbaka självförtroendet lite... Råkar veta att hennes pass alltid är ganska hard core.

 

Gillar dock att vi numera tränar på samma ställe så jag har någon att testa nya saker med så jag slipper göra bort mig helt själv. Dessutom hinner man ju ses lite då vilket aldrig är helt fel. Redan imon ska vi faktiskt ses igen för att jobba lite på träningsgarderoben, behövligt. 


Your mind is my new best friend

2013-02-16 ☮ 23:38:00

Har kommit fram till att Danilo är den plats där jag spenderar den största delen av min tid. Är inte jätte bra på att vara hemma så jag är på Danilo på dagarna och kvällarna äger rum med vänner på diverse ställen, väldigt genomtänkt och stabilt. Igår åkte jag till exempel hem till Emelie och satt i soffan och bråkade med Hanna, vann över Adam i quizkampen och tittade på Molin rouge med Emelie. Sen kanske jag borde sett till att få lite mer sömn innan mina tolv timmar på Danilo men jag överlevde och har nu begett mig till Kajsa och Nickopicko för att vara med på "efter melodifestivalen"-häng. Rätt gött men har hört att borta bra men hemma bäst.


My three words have two menings

2013-02-14 ☮ 23:49:00
Alla Hjärtans Dag Fina
 

Som jag friat denna lite lätt överdrivet romantiska dag, vilket inte är något negativt utan de råkar bara vara så att jag inte är så väldigt romantisk av mig... I alla fall inte såpass att jag fattar hela grejen med att man ska gå på bio, middag, köpa rosor och hela paketet. Räcker väl med att man umgås? Hur som helst så hade jag fått lyckan att jobba denna underbara dag och med en fullsatt restaurang, biopremiärer samt smygpremiärer så innebar det att vi inte var uttråkade en ända stund. YEY. På riktigt då så har det faktiskt varit en bra dag.
 
Började med att ha tvingat upp Fia att gå på spinning med mig klockan 08:00 vilket visade sig vara något som föll mig i smaken, spinning då, inte att gå upp så fruktansvärt tidigt. Sen att sjunka ner i en soffa på Espresso House med en stor kopp kaffe in handen var ju faktiskt inte heller helt fel om jag nu ska vara helt ärlig. Hade nog kunnat somna där om jag hade fått det för den ej service inriktade kvinnan som jobbade där just då. Hon va nog också lite trött, som Fia så fint la fram det. 
 
När jag sedan irrat omkring inne på ÖoB (som förövrigt är den mest förvirrade affären) ett tag så pallrade jag mig bort mot Danilo för att mötas av en Oraja i fluga och en extremt rosa kakmonter. Allt skulle vara rosa. Gränsen gick när vi skulle färga latten rosa, inte fint alls om någon undra, och då kom vi fram till att det räckte med att ha en läskigt rosa grädde och massvis med färgade kakor för att fok skulle förstå konseptet. 

Jag älskar dej så mycket att jag hatar mig

2013-02-13 ☮ 17:49:00

Jag kom fan upp imorse. Pluspoäng! Ett sjukt trevligt möte var det också, fast vi är ju inte riktigt kloka...

Ser det som en del av våran charm!


På vägen hem var jag dock med om något sjukt läskigt. Där kör jag, enligt lagen och allt, och så när jag är i en kurva i en uppförsbacke möter jag en bil, I FEL KÖRFÄLT. Trodde på riktigt att jag skulle dö där och då. Som tur va är jag ju sjukt snabbtänkt och hoppar på bromsen, i med backen (inga bilar bakom) och backar till kärringen fått stopp på sin bil. Nos mot nos stod vi sedan där och myste en sekund innan hon backar lite och sedan kör iväg.


Själv ringde jag nära och kära för att kolla att jag fortfarande levde...


On the right side of the wrong bed

2013-02-13 ☮ 02:22:00

Tanken är att jag ska befinna mig på Danilo imorgon klockan 09:00 för avdelningsmöte. Undra hur det kommer gå. Igår sov jag till tre, idag till halv tolv och imorgon måste jag gå upp ungefär åtta! (Vi kan ju säga kvart över, man behöver faktiskt inte överdriva...) Kommer nog bli typ, upp, på med kläder, skulle bli så kallt om jag valde att gå naken, och sen gå. Fördelen med att jobba där jag jobbar är att man kan ta kaffet när man kommer dit istället för att dricka det på vägen. Är dock inte jätte mycket av en morgonmännsika, framför allt inte innan jag fått i mig lite koffein, så jag hoppas jag inte möter någon jag känner på vägen...för den personens skull.

Sen kan man ju tycka att jag borde sova nu istället but watz de fun med det?


After my blood turns into alcohol

2013-02-13 ☮ 00:49:00
 

Åssa fin låt verkligen men jag fastnade famför allt för videon. Sjukt välgjord om man frågar mig. Sen att man får njuta av Ed Sheerans röst när man tittar på videon går ju faktiskt inte att klaga. 
"Maybe I'll call you after my blood is drowning in alcohol" ♥
I know it's been a while but I still feel the same.
Give a little time to me or burn this out.
Maybe I should let you go.

You should have been there with "I'm right here"

2013-02-12 ☮ 22:43:00
Danilo under den stressigate timmen på dagen
 
Skype. Asså ååh vilken bra uppfinning! Har nu kunnat prata med Julia både idag och igår, vilket är tur för trots att hon bara varit borta en vecka så börjar min konstiga sida som vanligtvis bara hos ser även smyga fram när jag umgås med andra. På grund av detta har jag därför inte umgåtts med någon nu på två dagar. Okej...det är inte därför, jag har helt enkelt inga vänner. Hur som helst så har jag frågat ut henne om hur jag ska packa, fått en kort men viktig lista på vad hon behöver att jag tar med mig, och sen har jag ju naturligvis fått reda på hur bra hon har det vilket känns bra att veta!
 
Jag längtar så tills jag ska åka. Ränkar ner dagarna, 20 dagar nu (töntiga jag)! Men det ska på riktigt bli så jävla kul att få åka dit så att jag kanske förstår varför hon väljer det över snökaoset här i lilla Göteborg, för som det är nu förstår jag verkligen inte. Pojkvän, värme, härligt folk, go atmosfär... Jag hade lätt stannat här istället för allt de. Men sen har jag ju faktiskt inte varit där än så jag kanske underskattar det. För det kan inte vara så att jag överskattar Göteborg, verkligen inte. 
 
Okej, så jag kanske va lite smått ironisk där... Börjar nog bli lite trött på denna vackra hamnstad och väldigt redo för att hitta på något nytt. Jag har en liten tendens att lätt bli uttråkad och just nu känns det inte riktigt som att Göteborg räcker till. Allt känns ganksa meningslöst och tråkigt just nu, Vinterdepression? Kanske, eller så väntar jag bara på bättre tider, eller så är jag som en gammal tant redan nu och tycker att det var mycket bättre förr.
 
 

You hold me without touch. You keep me without chains. I never wanted anything so much, than to drown in your love and not feel your rain. Somthing always brings me back to you.

2013-02-11 ☮ 23:52:00
 

The worst part of it all wasn't losing you

2013-02-11 ☮ 18:15:00

 

 
It was losing me.

 


You're never gonna be good enough

2013-02-11 ☮ 14:37:00
 
Lite snyggt tagen från Emi's facebook.
 
Första gången vi sågs visste jag inte att du skulle bli en sån viktig person för mig. Ofta kan man få en känlsa om man tycker om någon eller inte när man träffar dem för första gången en ibland kan den känslan vara väldigt fel. En person som tyckte jag va tråkig och som jag tyckte tog för sig på tok för mycket är idag en av de viktigaste människorna i mitt liv. Tänk om vi bara setts den enda gången, då hade vi nog inte hörts igen... Tack Lisebergs högsäsong som gör att man umgås 24-7. 
 
De är lite som Hanna sa häromdagen "Du slappnar nog av mer när du sitter i min soffa än när du sitter i din egna!". Så sant. När jag umgås med mig själv tänker jag mycket, får för mig konstiga saker, gör konstiga saker osv medan jag kan slappna av och bara vara när jag är hos henne. Hennes och Julias soffa känner snart nästan mig bättre någon annan. Ni är mina snäckor.
 
 

Trying to beat the emptiness but I'm out of time

2013-02-11 ☮ 01:39:00
 
"En sak till hjärtat, så att jag inte missat något, du vet om att du är homosexuell, eller hur?" 
- Torka aldrig tårar utan handskar. 
 
Jag har äntligen sett den finaste miniserien. Ångrar att jag inte sett den tidigare. Igår myste jag och Hanna ner oss i hennes soffa för att till en början titta på melodifestivalen. När den va slut var vi dock inte så sugna på att röra på oss vilket ledde till att vi även fick lyckan att titta på gaygalan vilket ledde till att vi båda två kom fram till att vi MÅSTE se Torka aldrig tårar utan handskar. Min tanke va att vi bara skulle titta på första delen och se de andra senare eftersom jag skulle upp tidigt och gå till jobbet men tro mig, man kan inte sluta efter att bara ha sett första delen. Jag skulle kunna sitta och titta på dessa tre entimmes avsnitt om och om igen och aldrig tröttna. Skäms för att jag inte sett de tidigare. På riktigt, jag skäms. Jag skäms för alla känslor och tankar jag själv kan ha ibland och ser som en börda i vardagen som inte ens går att jämföra med de personerna som levde under den tiden gick igenom, och jag kan inte ens på långa vägar föreställa mig hur de måste ha känts. Man kan lugnt säga att jag blev berörd av det jag såg. 
 
Man får inte leva om sitt liv, det är det som är själva grejen.

Sometimes I think it's better to never ask why

2013-02-10 ☮ 23:54:00

All the pleasure is worth all the pain

2013-02-09 ☮ 22:06:00


Måste fram. Bilden talar för sig. Igår hade fina Hanna besök av en sektmedlem och detta skulle definitivt firas med dans. Efter jobbet skyndade jag därför hem till vårat kollektiv för att ta bort daniloresterna på min outfit och öppna vinflaskan, och precis som planerat drog vi efter ett antal omgångar av ölspelet in till stadens hjärta, Excet. Sen är det svart. Eller inte svart men inte färgglatt iaf... Konstigt egentligen hur man alltid tycker så synd om sig själv när man är bakis trots att man faktiskt får skylla sig själv helt och hållet. Därför har jag nu bestämt att man istället borde tycka synd om varandra och kurera sig tillsammans.
 
För att byta spår totalt så har min telefon fått spel och ljudfuktionen har helt försvunnit. Det är inte det att högtalarna inte fungerar, för man kan prata i den, men de här med musik kan man ju börja drömma om. Jälva skittelefon. Tat iz lajf at de moumänt. JAG HAR BOKAT BILJETT TILL SYDAFRIKA OCH JULIA OCKSÅ!!!

RSS 2.0