You should have been there with "I'm right here"

2013-02-12 ☮ 22:43:00
Danilo under den stressigate timmen på dagen
 
Skype. Asså ååh vilken bra uppfinning! Har nu kunnat prata med Julia både idag och igår, vilket är tur för trots att hon bara varit borta en vecka så börjar min konstiga sida som vanligtvis bara hos ser även smyga fram när jag umgås med andra. På grund av detta har jag därför inte umgåtts med någon nu på två dagar. Okej...det är inte därför, jag har helt enkelt inga vänner. Hur som helst så har jag frågat ut henne om hur jag ska packa, fått en kort men viktig lista på vad hon behöver att jag tar med mig, och sen har jag ju naturligvis fått reda på hur bra hon har det vilket känns bra att veta!
 
Jag längtar så tills jag ska åka. Ränkar ner dagarna, 20 dagar nu (töntiga jag)! Men det ska på riktigt bli så jävla kul att få åka dit så att jag kanske förstår varför hon väljer det över snökaoset här i lilla Göteborg, för som det är nu förstår jag verkligen inte. Pojkvän, värme, härligt folk, go atmosfär... Jag hade lätt stannat här istället för allt de. Men sen har jag ju faktiskt inte varit där än så jag kanske underskattar det. För det kan inte vara så att jag överskattar Göteborg, verkligen inte. 
 
Okej, så jag kanske va lite smått ironisk där... Börjar nog bli lite trött på denna vackra hamnstad och väldigt redo för att hitta på något nytt. Jag har en liten tendens att lätt bli uttråkad och just nu känns det inte riktigt som att Göteborg räcker till. Allt känns ganksa meningslöst och tråkigt just nu, Vinterdepression? Kanske, eller så väntar jag bara på bättre tider, eller så är jag som en gammal tant redan nu och tycker att det var mycket bättre förr.
 
 

Kommentarer

Lämna gärna en liten kommentar:

Vad heter du?:
Vill du att bloggen kommer ihåg dej?

Din E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg? skriv den här:

Det du ville dela med dig av:

Trackback
RSS 2.0