My three words have two menings

2013-02-14 ☮ 23:49:00
Alla Hjärtans Dag Fina
 

Som jag friat denna lite lätt överdrivet romantiska dag, vilket inte är något negativt utan de råkar bara vara så att jag inte är så väldigt romantisk av mig... I alla fall inte såpass att jag fattar hela grejen med att man ska gå på bio, middag, köpa rosor och hela paketet. Räcker väl med att man umgås? Hur som helst så hade jag fått lyckan att jobba denna underbara dag och med en fullsatt restaurang, biopremiärer samt smygpremiärer så innebar det att vi inte var uttråkade en ända stund. YEY. På riktigt då så har det faktiskt varit en bra dag.
 
Började med att ha tvingat upp Fia att gå på spinning med mig klockan 08:00 vilket visade sig vara något som föll mig i smaken, spinning då, inte att gå upp så fruktansvärt tidigt. Sen att sjunka ner i en soffa på Espresso House med en stor kopp kaffe in handen var ju faktiskt inte heller helt fel om jag nu ska vara helt ärlig. Hade nog kunnat somna där om jag hade fått det för den ej service inriktade kvinnan som jobbade där just då. Hon va nog också lite trött, som Fia så fint la fram det. 
 
När jag sedan irrat omkring inne på ÖoB (som förövrigt är den mest förvirrade affären) ett tag så pallrade jag mig bort mot Danilo för att mötas av en Oraja i fluga och en extremt rosa kakmonter. Allt skulle vara rosa. Gränsen gick när vi skulle färga latten rosa, inte fint alls om någon undra, och då kom vi fram till att det räckte med att ha en läskigt rosa grädde och massvis med färgade kakor för att fok skulle förstå konseptet. 

Kommentarer

Lämna gärna en liten kommentar:

Vad heter du?:
Vill du att bloggen kommer ihåg dej?

Din E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg? skriv den här:

Det du ville dela med dig av:

Trackback
RSS 2.0