Loosen up the frown, make them feel alive

2013-07-30 ☮ 15:14:31

Asså åå vad jag hade de bra i lördags. Vaknade upp, lite lätt irriterad över de dåliga vädret då vi hade tänkt åka ut och segla, tog mig genom ösregnet till focus där jag och My hängde på låses till systemet, köpte tillsammans fem flaskor vin och åkte hem till My, ringde Jeppe och försökte planera dagen. Gick inte så bra så vi öppnade istället en flaska vin och satt där och smuttade rödvin och pratade om livet tills Helge, som äger båten, bestämde att de va tillräckligt bra väder för att åka ut iaf. Efter att ha åkt till alla ställen i Torslanda i Liljas Ford Fiesta och ha hälsat på hela Helges släkt satt vi till slut i den fina segelbåten och hade en alldeles underbar segeltur. Så bra! När de blev mörkt åkte vi återigen till staden för att dansa röven av oss på neff vilket slutade med en alldeles för full Annika som sedan låg död i soffan hela söndagen, men som My sa, "De va så värt de!". 
 
Igår va en helt fantastisk rolig dag på jobbet också. Kaos överallt! Jag älskar när det är så och man känner att man nästan aldrig kommer lyckas ta sig hem. Jag kom ju självklart hem för det gör man ju alltid men de hände saker överallt, hela tiden och de va så himla roligt att jag typ dansade genom staden när jag och hanna begav oss hem till mig för att prata och mysa lite! 
 

I all the time, to keep you of my mind

2013-07-22 ☮ 16:51:27
 
Måste skriva av mig om min underbara gårdag! Igår hade jag mysigaste dagen men Emipemi! Vaknade av att hon skulle åka från kille hon tog sällis med efter festen natten innan. Självklart sa jag åt henne att klä på sig och pallra sig hit, vilket hon lydigt och bra gjorde. Efter många om och men lyckades vi ta oss till Ethels för att moffa i oss en lyxfrulle. S å  s j u k t  v ä r t ! Efter en lite promenad med ett snabbt stopp hos mig hamnade vi nere i staden och införskaffade massa mindre behövda prylar. För min del blev de ett turkost armband, så fint!, ett par spaceade leggins, en kolibrtröja och en jeansskjorta. Tror jag köpte något mer men kommer inte ihåg vad... Verkligen inte saker som passade ihop eller egentligen är min stil men kul ändå! De blev även lite mys vid vattnet och Emi lyckades till och med få mig att bada, inte helt lycklig, butt shji mejd tat up med gooood middag! 
 

You are the sun

2013-07-16 ☮ 12:46:00
Snabb fråga bara. HUR KAN MAN INTE ÄLSKA MIN MORMOR?
 
Hon är den bästa människan på hela denna jorden. Underbar rätt igenom! Rolig är hon också. Ena dagen pratar hon om hur hon ska köpa kläder på addidas, nästa dag var nog Jesus som Hitler, sen är de ingen ordning på allting och nu har hon bjudit hem mig och Ylva för att dricka lickör. Så mycket kärlek till henne! <3

Don't seek what you don't need from me

2013-07-16 ☮ 12:32:00
 
 
Idag är en sån där tom dag. Jag känner mig helt tom och hittar ingen anledning till att gå upp alls. Vill inte träffa någon heller och blev irriterad för att mamma ringde. Idag är en sån där dag då de hade varit bra för mig att jobba men jag är ledig. Ska nog bara stanna i min säng och lyssna på musik hela dagen. Sen de här med att jag har börjat med att vakna typ vid fem-sex tiden varje morgon och sen sover till och från i flera timmar gör ju inte de hela bättre, för i vanliga fall hade jag ju inte vaknat förrän nu vid tolv men idag känns de som att klockan borde vara typ fyra redan. Hittar ingen musik jag känner för heller. 
Kanske borde ta mitt pick och pack, hitta en klippa och sen sitta där tills solen gått ner. Då borde jag ju om inte annat vara lite trött av all frisk luft när jag går och lägger mig. Får nog bli så. Tar på mig mina nya gosbyxor, en go tröja, och solglasögon. Tar med en flaska cola, en bok, en fulladdad iphone och hörlurar. Bara jag inte träffar någon jag känner. Peppad tjej!

Förra veckan hade jag och My en sån där kanondag. Vi åkte ut till havet med varsin sallad. Badade, brände oss och hade de allmänt gött. Sen åkte vi och köpte vin och mat, drog oss till klippan och grillade med ett gött gäng. Det var mys.

They said the world is to big for a little girl

2013-07-04 ☮ 12:10:39
 
Där här med att jag numera bor i en lägenhet i Annedal. S j u k t  u n d e r b a r t ! Kan typ gå överallt, även om jag har en tendens att bli lite grining när jag måste gå hem i regnen från jobbet.. inte min grej alls faktiskt. Men jag är helt förälskad i lägenheten. Vill på riktigt alltid bo såhär och området går faktiskt inte att klaga på alls. Lycklig. Jag är i och för sig inte här så mycket eftersom jag är på Liseberg typ 50 timmar och eftersom mamma och pappas hus står typ tomt mestadels så skulle jag ju faktiskt kunnat utnyttja de lite mer... men de e ju inte alls samma sak. Man kan lugnt säga att denna sommaren är börjat riktigt bra! Men, med risk för att låta som en medelålderstant med åldersnoja, sjukt fort har den gått. Snart mitten på juli! Eller de kanske va lite att ta i men de e inte långt ifrån.
 
Imorse ringde pappa och väkte mig bara för han ville kolla hur jag hade de och säga att han saknade mig. Förra veckan lämnade han ett medelande för att säga att de va längesen han hörde min röst. Han är fin min pappa! <3
 
 

RSS 2.0