Don't seek what you don't need from me

2013-07-16 ☮ 12:32:00
 
 
Idag är en sån där tom dag. Jag känner mig helt tom och hittar ingen anledning till att gå upp alls. Vill inte träffa någon heller och blev irriterad för att mamma ringde. Idag är en sån där dag då de hade varit bra för mig att jobba men jag är ledig. Ska nog bara stanna i min säng och lyssna på musik hela dagen. Sen de här med att jag har börjat med att vakna typ vid fem-sex tiden varje morgon och sen sover till och från i flera timmar gör ju inte de hela bättre, för i vanliga fall hade jag ju inte vaknat förrän nu vid tolv men idag känns de som att klockan borde vara typ fyra redan. Hittar ingen musik jag känner för heller. 
Kanske borde ta mitt pick och pack, hitta en klippa och sen sitta där tills solen gått ner. Då borde jag ju om inte annat vara lite trött av all frisk luft när jag går och lägger mig. Får nog bli så. Tar på mig mina nya gosbyxor, en go tröja, och solglasögon. Tar med en flaska cola, en bok, en fulladdad iphone och hörlurar. Bara jag inte träffar någon jag känner. Peppad tjej!

Förra veckan hade jag och My en sån där kanondag. Vi åkte ut till havet med varsin sallad. Badade, brände oss och hade de allmänt gött. Sen åkte vi och köpte vin och mat, drog oss till klippan och grillade med ett gött gäng. Det var mys.

Kommentarer

Lämna gärna en liten kommentar:

Vad heter du?:
Vill du att bloggen kommer ihåg dej?

Din E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg? skriv den här:

Det du ville dela med dig av:

Trackback
RSS 2.0