To know you all wrong, we were

2013-11-18 ☮ 13:49:37
 
Tycker ändå jag har jävligt stor rätt att vara irriterad just nu. Inte för att det egentligen spelar någon roll alls i dagsläget men att få mig att framstå som en hemsk person och fått mig att må dåligt när man i sjävla verket har gjort exakt samma sak själv men väljer att framställa sig själv som en oskyldig lite ängel är inte ok. För allt som man försökt lappa ihop och förstå hur den peronen måste ha kännt sig var ju bara en ren jälva lögn. De påverkar ju inte hur det är just nu men blir så sjukt arg över att hela tiden få höra saker som bara sägs för att jag ska bli ledsen (ssom att de ens skulle fungera?!) och känna mig dum, när jag bara gjort precis samma sak men en lite skillnad: När jag gått vidare så har jag gjort det för min skull, för att jag ville, för att jag inte tyckte att de fanns något värt att vänta på, inte för att såra någon annan. 
 

You said your life needed something special

2013-11-18 ☮ 13:31:15
 
När man är tärning ...så är det väldigt svårt att sitta ner ...blir man ofta använd som bord ...är man alltid ivägen ...osv. Med andra ord är det roligt men också väldigt jobbigt men har Emi maskerad quiz så är det klart man står ut. Har ändå haft en del att göra den senaste tiden. Går i skolan, jobbar, borde plugga, och massa sånt. Egentligen vill jag bara umgås med kompisarna, som jag typ inte hinner mer, hänga hos mormor och träffa Noah. Men jag ska inte klaga, är ju i alla fall sysselsatt och behöver ju inte oroa mig för att bli uttråkad! 
 
I helgen öppnade Liseberg inför julen också. Kul? Eller bara väldigt stressigt? Jag tycker at de är lite för tidigt med julstämning redan nu men de är ändå ganska många som gått dit redan. Men min teori är ju ioförsig att de är många föräldrar som redan lovat ungarna att dom ska gå på Liseberg och sen tar dom första helgen för att få det överstökat, men de e ju bara det jag tror, och dessutom så hade de ju varit sjukt tråkigt för oss om e inte hade varit något folk i parken!

RSS 2.0