Flyttar

2014-03-05 ☮ 12:48:44
Ska pröva att blogga på nattstad istället eftersom ingenting hamnar där jag vill ha det där jag bloggar här. Nya adressen är www.nattstad.se/Aartificial. Får se hur jag tycker att de funkar, vem vet kanske byter tillbaka! 

Thanks for making me a fighter

2014-03-05 ☮ 09:29:00
För mig är träning och vad jag äter en väldigt viktig del av mitt liv. Visst, jag äter gärna godis och kakor om det står framför mig men de är inte en del av min vardag och jag undviker helst snabbmat så som pizza, donken osv. Men vart går gränsen? Jag kan lätt hamna i de där en dag i veckan utan träning gör att jag blir rastlös och borde jag egentligen dricka mjölk? fetter från avokoados är ju egentligen bättre för mig. Då går jag ju i mina egna ögon över gränsen. Man behöver ju vilodagar för att kroppen ska kunna återhämta sig, och om man ska undvika llt som kanske innehåller ett ämne som inte är bra så kommer man ju till slut sitta där med ett salladhuvud. Det finns så många olika dieter och teorier om hur man ska träna. Tänker man efter så borde man väl följa tallriksmodellen och äta lagom av allting, inte överdriva men heller inte snåla, men så tänker jag på alla dieter som finns och som faktiskt funkar för ganska mågna. Inte för att jag känner att jag vill gå ner i vikt men vad är egentligen bra för min kropp? Många tror på LCHF vilket jag verkligen inte gör, inte rimligt att man inte kan äta en macka men en skål vispgrädde går bra. Kanske går man ner i vikt men kroppen kan knappast på speciellt bra av det. Dessutom är ju vispgrädde inte gott. Nu ska jag vara ärlig och säga att jag faktiskt inte läst på speciellt mycket om någon av de olika dieterna, typ läst lite lätt bara, men jag tycker de mesta känns som ett väldigt bra sätt för folk att sälja böcker och sånt eftersom folk går på det mesta. När de gäller träning så tycker jag inte att de finns bra och dålig träning för bara man rör på sig så tycker jag man har kommit en bra bit på väg sen beror det helt på vad man vill åstakomma. För min del så är träning rolig men jag måste utmanas annars tröttnar jag! 
 
Kod för att importera min blogg till Nattstad: 0591043131 "

Easy to fall, Easy to break

2014-03-05 ☮ 00:08:00
Bara älskar när jag tar kort.
 
Moon Thai Kitchen Avenyn. Där serverades vårn middag idag . Jätte god mat men kändes inte riktigt som att dom var bemannade för dagens tryck. Gick väl kanske lite väl långsamt när man varit där i drygt fyrtion minuter innan man får beställa. Okej, kanske tog i lite, men tror faktiskt vi väntade u alla fall en halvtimme från de att vi hade satt oss. Men som sagt så va det  alla fall god mat. Sen kan man enligt mig inte klaga på inredningen, trots att Noah tyckte de var lite för mycket, tycker de är helmysigt med små mini bungalos och alla detaljer dom har där gör lixom att de är värt att vänta på service. De blev dock ingen efterrätt på Moon Thai eftersom de e fettisdagen och Noah verkligen ville ha en semla dagen i ära, så efter middagen blev e ett kort stopp på Condeco där dom hade semlor i överflöd. Puss och God natt!

So you want to play with magic?

2014-03-04 ☮ 14:35:00
 
 
En frukost på stan var inbokad idag. Frukost. Inte ofta jag kommer hem med nya träningskläder och nya nagellack när jag ätit frukost. Men jag klagar verkligen inte utan tvärtom så tycker jag att alla frukostar borde vara såhär. Nä men faktum är att dagen började med en helt vanlig frukost på mysiga Le petit på Linnegatan med min favorit My. Efter en go och lång pratstund så drog vi oss ner mot stan för my skulle köpa smink. Väl inne på Åhlens kunde jag ju bara inte motstå att gå till mina favvonagellack (Isadoras Quickdry är absolut bäst och så värt priset) och titta in lite nya färger och då slog de mig att jag borde köpa några nya. Eller nya och nya föresten, de rosa har jag redan men de börjar ta slut (inte ofta man gillar ett nagellack så mycket att man tar slut på det...), de vita och de ljusbruna är också färger jag haft innan men jag råkade tappa dem i golvet så hårt att de båda gick sönder (låter osannolikt de också men dom underesimate me!) så hur som helst så fyllde jag bara på mitt förråd med mina favoritfärger. När man väl är på stan så kan man ju inte bara gå till en affär så en liten runda inne på HM blev de också och jag måste faktiskt rekommendera deras träningskläder: sjukt bekväma, sitter bra och är faktiskt billiga också! Upptäckte efter gårdagens Corepass att jag faktiskt var i behov av lite nya träningskläder och nu kan jag ju inte använda "inga rena träningskläder" ursäkten för att inte träna. Bästa är ändå att jag aldrig sett mig som en rosa tjej men när jag handlar så kommer jag ändå alltid hem med lite rosa grejer i påsen...

Baby baby baby

2014-03-03 ☮ 16:17:37


Vi tycker om att umgås.

Just what they all wished that they had ♫

2014-03-03 ☮ 14:27:00

Asså lyssna på denna fantastiskt duktiga stockholms tjej. Släppte sin första LP idag, så sjukt bra! Jag var på Neff och lyssnade på henne förra helgen. Grym även live, med andra ord så är detta extremt rekommenderad musik från min sida! 
 
Tove Lo - Truth Serum

I'm queen of the clouds

2014-03-03 ☮ 13:15:00
Så underbart att de är måndag men jag inte behöver gå till skolan. Vaknade på de mysigaste sättet jag vet, tittade lite new girl (för de borde ju vara en del vardagens morgonsrutiner) och vilade upp mig för dagens aktiviteter som består av städa, plugga och träna. Känns som en passade dag efter en perfekt helg!
 
I fredags åkte jag till skolan för att vara med på ett seminarium vilket var det sista jag skulle göra i den kemikurs som jag läser, så nu är den avslutad!, sen åkte jag till stan för att vänta in mamma. Vi skulle gå på La Cage aux folles på Operan med hade planen att äta något i stan innan. Tyvärr så räcker ju tiden aldrig till så mamma va i stan ca en timme innan föreställningen började och vi fick kasta i oss lite malaysisk mat innan vi sprang bort mot operan. Men vilken fantastiskt bra musikal! Visste helt ärligt inget om den innan bara att mamma hade hört att den skulle vara bra och det var den verkligen. Den handlar typ om ett homosexuellt par som driver och uppträder på ett nattklubb vars son vill gifta sig med en tjej från en väldigt konservativ familj. Väldigt mycket show och humor och verkligen värd att se!
Lördagen började med en väldigt tidigt powerwalk vid sju på morgonen med mamma och hennes kompisar för att följas upp med ett skivstångspass på Friskis, rekommenderar verkligen att pröva skivstång om man inte har gjort de än för de är så kul och jätte bra träning.  På eftermiddagen gick jag och Ylva upp till våran syssling Mia som bor ca fem minuter från oss för en väldigt trevlig fika som man helst inte ville skulle ta slut. Middagen spenderades med mamma över tacos och öl och sedan kom Noah till mig för att mysa framför en film, somnade dock innan vi hann se något.
Igår hade jag det jätte mysigt med pannkaksfrukost innan jag och Noah tog en kort roadtrip till Alingsås. På vägen hem stannade vi på Triumf Glass, för det är ju ändå snart sommar, Noah åkte till sig och jag slappade bara tills det var dags att bege sig mot staden för en mysig middag på Nonna men Ylva och Mamma. Har med andra ord hunnit med en del denna helgen men allt har varit så underbart roligt så nu känns plugg och städ faktiskt ändå helt okej. 
 
 

RSS 2.0