I'm queen of the clouds

2014-03-03 ☮ 13:15:00
Så underbart att de är måndag men jag inte behöver gå till skolan. Vaknade på de mysigaste sättet jag vet, tittade lite new girl (för de borde ju vara en del vardagens morgonsrutiner) och vilade upp mig för dagens aktiviteter som består av städa, plugga och träna. Känns som en passade dag efter en perfekt helg!
 
I fredags åkte jag till skolan för att vara med på ett seminarium vilket var det sista jag skulle göra i den kemikurs som jag läser, så nu är den avslutad!, sen åkte jag till stan för att vänta in mamma. Vi skulle gå på La Cage aux folles på Operan med hade planen att äta något i stan innan. Tyvärr så räcker ju tiden aldrig till så mamma va i stan ca en timme innan föreställningen började och vi fick kasta i oss lite malaysisk mat innan vi sprang bort mot operan. Men vilken fantastiskt bra musikal! Visste helt ärligt inget om den innan bara att mamma hade hört att den skulle vara bra och det var den verkligen. Den handlar typ om ett homosexuellt par som driver och uppträder på ett nattklubb vars son vill gifta sig med en tjej från en väldigt konservativ familj. Väldigt mycket show och humor och verkligen värd att se!
Lördagen började med en väldigt tidigt powerwalk vid sju på morgonen med mamma och hennes kompisar för att följas upp med ett skivstångspass på Friskis, rekommenderar verkligen att pröva skivstång om man inte har gjort de än för de är så kul och jätte bra träning.  På eftermiddagen gick jag och Ylva upp till våran syssling Mia som bor ca fem minuter från oss för en väldigt trevlig fika som man helst inte ville skulle ta slut. Middagen spenderades med mamma över tacos och öl och sedan kom Noah till mig för att mysa framför en film, somnade dock innan vi hann se något.
Igår hade jag det jätte mysigt med pannkaksfrukost innan jag och Noah tog en kort roadtrip till Alingsås. På vägen hem stannade vi på Triumf Glass, för det är ju ändå snart sommar, Noah åkte till sig och jag slappade bara tills det var dags att bege sig mot staden för en mysig middag på Nonna men Ylva och Mamma. Har med andra ord hunnit med en del denna helgen men allt har varit så underbart roligt så nu känns plugg och städ faktiskt ändå helt okej. 
 
 

Kommentarer

Lämna gärna en liten kommentar:

Vad heter du?:
Vill du att bloggen kommer ihåg dej?

Din E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg? skriv den här:

Det du ville dela med dig av:

Trackback
RSS 2.0